Mâncare De Pește Dozator Automat De Umiditate-Dovada Electric Auto Pește Alimentator Pentru Acvariu Sau Rezervor De Pește Auto Distribuitor Produse Alimentare Pentru Întreprinderile Mici



  • 63.08lei 90.15lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Min Ieșire:

200g

Origine:

China Continentală

Numărul De Model:

Automate de pește hrănire

Max De Ieșire:

400g

Numărul de trepte:

5

Volumul:

500ml


Descriere

Caracteristică:

1. Design unic pentru a preveni alimente de a fi umed si a blocat.

2. Când lucrezi, magazin sau de călătorie în aer liber, acest produs poate ajuta să-ți hrănești iubit pește în acvariu.

3. Digital timp, este ușor de configurat, hrana peștilor la timp.

4. Alimente de barili sunt convenabile pentru pachet.Alimente rolele sunt ideale pentru fulgi sau pelete.Hrănirea ori poate fi setat la o dată sau de două ori pe zi.

5. Alimentare produse alimentare și de timp sunt reglabile.Cu (max, min) glisante puteți mări sau micșora cantitatea de alimente distribuite pe rotire.

Caietul de sarcini:

Culoare: Negru

material: pp

Dimensiuni: 10 x 7,5 x 9,5 cm

Capacitate: 65 ml

Pentru a plasa feeder pe rezervor:

Glisați feeder pe stand prin alinierea la marginea situat pe jos de feeder cu cosulet până când se oprește.Atașați suportul de rezervor de alunecare, suportul este atașat în siguranță la marginea rezervorului.Când ați terminat, asigurați-vă că alimentarea este cutia direct pe apă.

Alimentatorul poate fi, de asemenea, instalat folosind un dublu-verso autocolant magie.Scoateți hârtia din casetă.Lipici la partea de jos a feeder si la capacul poate; apoi atașați alimentator de la capacul poate cu autocolant magie.Asigurați-vă că alimentarea tamburului este direct deasupra apei.

Pachetul Inclus:

1 x Automată Pește Feeder (baterie nu sunt incluse)

Vezi mai multe detalii despre produs

1.【Pește Alimentator Automat】Acest automat de pește alimentare poate alimenta automat pește doar de setare.Nu este nevoie să vă faceți griji despre hrănire atunci când în vacanță sau în călătorii de afaceri.Puteți seta mâncare de pește cantitate, timp de hrănire, și timpul de alimentare, manual sau automat.

2.【Set Cantitatea De Alimente】Pește alimentator automat distribuitor de până la 2 mese pe zi, 1 rotație de fiecare dată.Setați cantitatea de alimente prin ajustarea glisorul.Flexibil și convenabil.Urmați manual pentru a seta cu ușurință modul.

3.【Umiditate-Dovada Design】automată pește alimentator timp adoptă o umiditate-dovada design pentru a asigura prospețimea produselor alimentare.Niciun blocaj va avea loc.Alimentatorul este potrivit pentru mâncare de pește, cum ar fi benzi, pulbere, granule si fulgi.

4.【Convenabil pentru a Instala】Alege cea mai bună abordare bazată pe cerințele dumneavoastră.Mâncare de pește distribuitor automat. 1. Rotiți șurubul de prindere împotriva peretele rezervorului. 2. Utilizați față-verso autocolant pentru a asigura alimentator pentru rezervor de pește de acoperire (inclus ).

5.【Super Ușor de Curățat】Înainte de adăugarea de alimente, asigurați-vă că tamburul este complet uscat.Acvariu alimentator automat este alimentat de 2 baterii AA.Atunci când curățarea cutie de alimente, pur și simplu scoateți-l, clătiți bine cu apă călduță, și curățați rolele.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe