Lanterna Super-Luminos Multi-Funcție USB Încărcător de 1000 Lumeni cu 3 Moduri de Puternicul Lanterna pentru a Călători situații de Urgență



  • 24.70lei 35.30lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Corpul Material:

ABS

Suport Dimmer:

2-4 fișiere

Capacitatea Bateriei:

1600mA

Certificare:

ce

Funcția:

Greu De Lumină

Rezistent la apa:

Da

Lanterna Tip:

În aer liber

Origine:

China Continentală

Tip De Element:

Lanterne

Nume De Brand:

ZANCAKA

Incarcator:

Reîncărcabilă


Descriere

Caracteristici:

【1000 Lumeni Lanterna】lanterna LED-uri a construit-in actualizat M77 chip de LED-uri, iar luminozitatea este de 8 ori de chips-uri obișnuite.Timpul de utilizare este mai mult de 1000 de ore, iar luminozitatea maximă poate atinge 10000 lumeni.Aprinde o cameră și o terasă cu usurinta.

【3 Moduri de Iluminare】lanterna Super-luminos are 3 moduri de lumina: joasa-inalta-strobe.Cu ușurință on-off între diferite moduri de iluminare la apasarea unui buton.Satisface diferite de iluminare are nevoie.

【Zoom Lanterna】Reîncărcabilă Lanterna LED-uri are un zoom design.Focus on-off între proiector și, și de a regla lumina distanta.Poate oferi până la 300 de metri, și atunci când este utilizat în aer liber, se pot satisface nevoile de vizualizare de la distanță.Acesta este cel mai bun lanterna reincarcabila pentru activitățile în aer liber și călătoriilor de noapte.

【IPX6 Lanterna 】impermeabile lanterna este confectionata din impermeabile din plastic cu IPX6 de rating.Designul permite să fie utilizat în medii dure, cum ar fi ploaie și zăpadă.În același timp, este durabil.Și poate funcționa în continuare în mod normal, chiar în spatele fiind rulat de un camion.

【USB Reîncărcabilă Lanterna】Lanterne vin cu cabluri de încărcare, care poate fi încărcat de la laptop-uri, de putere, masina încărcătoare și alte dispozitive cu USB porturi de ieșire.1600mah acumulator de capacitate mare, într-o situație de urgență poate alimenta telefonul

Caietul de sarcini:

Produs: rază Lungă de lumină

Culoare: Negru

Material: ABS

Capacitate baterie: 1600mA

Intrare: 5V/1A

Eficiență luminoasă: 1000Lm

Impermeabile clasa: IPX6

Produs dimensiune: 13.3 x 3.5 cm/5.23×1.37 în

Pachet:

1 * rază Lungă de lumină

1 * cablu de Încărcare

Scrie un comentariu

       

Produse conexe