Dublu Scaun Camping Pliabil Loveseat Inoxidabil Scaun Dublu Puternic Portante Rabatabile Patio Cu Scaune Pentru Drumeții Picnic



  • 207.26lei 259.08lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Tip:

Altele

Origine:

China Continentală


Descriere

Facut cu textil durabil Oxford, nostru pliabil de două persoane pliere scaunul este perfect pentru camping sau curte, grădină.Relaxați-vă cu persoanele pe care le iubesc în timp ce luați în vederi frumoase cu camping loveseat scaun.

Caietul de sarcini:

Nume produs: scaun pliant în aer liber

Dimensiuni produs: Desfasurat: despre 114x54x75cm/44.88x21.26x29.53 cm, Pliat: despre 114x67x8cm/44.88x26.38x3.15 inci

Greutatea netă: aproximativ 5,8 kg

Capacitate de încărcare: aproximativ 160kg

Material: 600D Oxford pânză

Raft material: aliaj de Aluminiu

Lista De Ambalare:

1buc de Dublu de camping scaun

Note:

1. Util pentru a monitoriza temperatura de culoare, aparat de fotografiat, lumina ambientală și abilitățile de fotografie, unele dintre imaginile de bunuri poate avea o ușoară diferență de culoare, culoarea la fel va fi!

2. Din diferite manuale măsurători, vă rugăm să permită o ușoară diferență de dimensiune!

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Estetica naturale: Acest dublu camping scaun caracteristici bine lustruite din lemn masiv, balustrade, care oferă o textură naturală și o manoperă fin.Camerele spațioase și spătarul scaunului permite tu și partenerul tău să se relaxeze și să se bucure în aer liber.

2.Rezistent la apa e de Mirare: Acest dublu camping scaun este un must-have pentru iubitorii de aer liber.Sale Oxford tesatura de construcție este rezistent la apa, rezistent la uzură și ușor de curățat cu o cârpă umedă.Bucurați-vă de un hassle-free setup și durabilitate de lungă durată în timpul aventurile tale in aer liber.

3.Accidentat Încă de Relaxare: dubla Noastră camping scaun are un robust, cadru din aliaj de aluminiu nu rugineste si este pliabil pentru comoditate.Cu deschidere în față și în spate de design, vă puteți bucura de bine-întreținute de aer și peisaj cu oameni dragi.

4.Design Robust: Dispunând de un stabil cruce structura dubla de camping scaun oferă durabilitate de neegalat.Non-alunecare de picioare preveni alunecarea pe terenuri accidentate, oferind o prindere fermă.Cu o capacitate de încărcare de până la 160kg, acest scaun este construit greu, pentru două persoane.

5.Ușor de Utilizat: Cu design pliabil, acest dublu camping scaun este usor de utilizat si transportat.Se desfășoară în câteva secunde și bucurați-vă de o confortabilă experiență în aer liber cu partenerul tau.Sale de calitate și design permite rapid de bagaje, perfect pentru călătoria dvs. de camping.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe