Confortabil Toamna și Iarna Retragere Windproof Hamster Nest Lavabil Vibrante Moale Animale Mici Ascunzătoarea Husă pentru Chinchilla, cobai



  • 33.03lei 66.06lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Material:

BUMBAC

Origine:

China Continentală

Numărul De Model:

Hamster Sac De Dormit


Descriere

Bulle t Puncte:

1. Cristal de lux Catifea: este produs de o calitate excelenta cristal garnitură de catifea, care este moale și non-salturile.Hamsterul tau va iubi tremurat în acest confortabil sac.

2. Utilizate pe scară largă: Fabricata din material moale si cald ursul de aur tesatura, acesta găzduiește o varietate de animale mici, cum ar fi hamsteri, cobai, arici, păsări, și chiar și planoare de zahar.

3. Ține de Cald: Acest hamster sacul de dormit este confectionat din super-moale de pluș scurt și de înaltă bumbac elastic de umplere, care poate păstra prietenul tău cu blană bucura de caldura pe vreme rece.

4. Curățați cu ușurință: Bucurați-vă de hassle-free de curățare cu Hamsterul nostru Sac de Dormit.Curățarea periodică la fiecare două săptămâni cu suprafețele lavabile asigură o siguranță și mediu de dormit igienic.

5. Design plin de culoare: Atent selectate combinații de culori de Hamster nostru Sac de Dormit crea o atenție hapsân atmosfera pentru animale mici, care va deveni noul lor preferate marca în cușcă.

Descriere:

Făcute pentru a oferi hamsteri si porcusori de guineea cu un mediu cald și confortabil, animalele de companie se vor bucura de căldura în vreme rece.În Plus, suprafața este lavabil, ceea ce face curățenie o briza.

Caietul de sarcini:

1. Nume produs: Hamster sac de dormit

2 .Material: polar fleece

3. Dimensiuni:

S dimensiuni: (aprox.)19*9cm/7.48*3.54 inch

L dimensiune: (aprox.)30*18cm/11.81*7.09 cm

Lista:

Hamster Sac De Dormit*1

Scrie un comentariu

       

Produse conexe