Retractabil Câine Centura Reflectorizante Automate De Companie De Mers Pe Jos Coarda Extensibila Caine Coarda Ergonomic Rezistent La Uzură Pentru Curte, Gradina Câine



  • 74.81lei 106.90lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Material:

ABS/TPR Nailon Panglică Aliaj de Zinc

Origine:

China Continentală

Numărul De Model:

Extensibila Caine Coarda


Descriere

Retractabil Câine Coarda are un 360 de grade de rotație inelul elastic și o rezistență mare la tracțiune reflectorizante nailon chingi cu benzi reflectorizante de proiectare pentru siguranța animalului tau de companie.De asemenea, vine cu o prindere confortabilă pentru proprietarul de câine de mână.Bucurați-vă în condiții de siguranță și confortabil plimbări cu prietenul tău cu blană.

Caietul de sarcini:

Nume produs: Retractabil Câine Coarda

Produs Material: ABS/TPR Nailon Panglică Aliaj de Zinc

Se aplică pentru: câini

Culoare: negru, portocaliu, gri, alb

Coarda de lungime: 5 metri

M: 5 metri lungime coarda este potrivit pentru câini cu o greutate de 60 de kilograme, cu o lungime de 18,7 cm * 11.4 cm * 3.5 cm

L: 5 metri lungime coarda este potrivit pentru câini cu o greutate de 100 de kilograme, cu o lungime de 19.7 cm * 11.9 cm * 3.9 cm

Lista De Ambalare:

Retractabil Câine Coarda x 1

Notă:

Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, element culorile pot varia ușor de la imagini.

Din cauza diferenței de măsurare manual, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.La îndemână Retractabil Câine Coarda: Efort de mers pe prietenul tău cu blană cu automate telescopice coarda care elimină murdar complicatiile pe podea.Obține un control optim în timp ce reglarea lungimii de plumb pentru a se potrivi dvs. de companie de ritm.

2.Vizibilitate sporită: Acest caine retractabil tracțiune coarda poate emite lumina pe timp de noapte și are benzi reflectorizante, creșterea gradului de securitate și simt al modei pentru tine si animalul tau de companie.

3.Elimina Incurcaturile: Nostru Retractabil Câine Coarda vine cu o U în formă de frânghie de evacuare, evitând coarda de bruiaj sau de rupere.360 de grade de rotație inelul elastic asigură hassle-free plimbări, și perfect frânghie de control: pentru stres-free plimbări de fiecare dată.

4.Control Superior: Ține-ți câinele în condiții de siguranță cu retractabil câine frânghie.Cu maner confortabil si ergonomic asigura o potrivire perfecta pentru palma ta, astfel încât să nu te saturi dupa o zi de mers pe jos.În Plus, bucurați-vă de hassle-free de control cu un singur clic de blocare și eliberați butoanele.

5.Performanță excepțională: Prin utilizarea de înaltă calitate nailon chingi, nostru Retractabil Câine Coarda oferă tracțiune și rezistentă la uzură, durabilitate.Reflectorizante de design față-verso, de asemenea, asigură vizibilitate pe timp de noapte, și întărește siguranța prietenului tău cu blană de tracțiune.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe