Gâște, Jucărie De Pluș Pisică Câine De Pluș Jucărie De Pluș Consumabile Moale Scartaie Jucării Câine Câine De Companie Cățeluș Accesorii Formare Pentru Animale De Companie Și



  • 7.95lei 12.21lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală

Tip:

Câini

Este Dispozitiv Inteligent:

no

Material:

Plastic

Jucarii Tip:

Jucării De Pluș

Setați Tipul:

no


Descriere

Aduce distracție fără sfârșit și de divertisment pentru a dvs. de prieteni cu blană cu Gâștele noastre Consumabile pentru animale de Companie!Proiectat pentru mai mulți câini pentru a trage sau de a interacționa cu oamenii, îl face perfect pentru putere rozatoare.Realizate din materiale durabile, se asigură o curat, sănătos gura si face un sunet care va atrage atentia animalului tau de companie.Ideal pentru aruncare, interacționează, și de formare.

Caietul de sarcini:

Nume: Gâște Plus De Câine Jucării

Material: bumbac PP

Dimensiune: (aprox.)32*21cm/12.6*8.27 cm

Lista De Ambalare:

1* Gâște Plus De Câine Jucării

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Se potrivesc Animale de companie: Gâște Plus de Câine Jucării sunt perfecte pentru animale de companie care iubesc să se joace cu mai multe câini sau de a interacționa cu oamenii.Ele sunt moi si durabile, și poate reduce frecvența muscati de caini mobilier sau pantofi.

2.Reutilizabile Material: Armat cu cusaturi durabile și robuste broderie, acest plus gâște jucărie asigură mai multă distracție pentru partenerul tău cu blană.Eco-materialul prietenos este, de asemenea, reutilizabile, făcându-l o alegere ideala pentru putere rozatoare.

3.Jucarii interesante: Aceste gâște plus de câine jucării nu sunt doar distractiv de a mesteca, dar, de asemenea, ajuta la eliminarea petelor de dintii animalului tau de companie și de a asigura un aspect curat, sanatos gura.Cainele tau va place sa joc cu aceste moale și jucării scartaie.

4.Ușor de utilizat: Bucurați-vă de distracție și bucurie pentru prietenii tăi cu acest gâște plus de câine jucării care face un sunet atunci când mușcat, încurajarea activității fizice și reducerea plictiseala.Ușor de utilizat și durabil, această jucărie acționează ca un companion pentru cainele tau.

5.Gamă largă de Aplicații: Dacă doriți pentru a arunca, de a interacționa, sau tren dvs. de câine, acest gâște jucărie de pluș se aplică pe scară largă pentru a ajuta câinii exercițiu și să se joace.Este potrivit atât pentru întreprinderile mici și câini de talie mare.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe