Crăciun Animale De Companie Mantie Elan Cape Costum De Câine Moale Cat Crăciun Ren Costum Cosplay Dress-Up Accesorii Pentru Pisoi, Catelus



  • 27.11lei 41.74lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Stil:

Moda

Origine:

China Continentală

Tip De Element:

Costume

Tip:

pisici

Model:

Animale


Descriere

Transforma prietenul tău cu blană într-un festiv de Crăciun elf cu nostru trebuie să-au de Craciun animale de Companie Mantie.Realizate cu material de pluș, moale pe pielea lor.Pune pe și decolare rapid cu dimensiuni reglabile.Acest puternic și durabil pelerina nu este doar pentru Crăciun, utilizați-l pentru zilele de nastere.

Caietul de sarcini:

Material: Flanel

Dimensiune: aproximativ lungime 30cm/11.81 în

Potrivit pentru 5-10 lb animale de companie

Lista De Ambalare:

1* Crăciun Câine Elan Mantie

Vezi mai multe detalii despre produs

1.A crea o Atmosfera de Festival: Infuzeze timp de bucurie de Crăciun în animalului tau de companie cu acest Câine Elan Mantie!Să le transforme într-o încântătoare elan și se adaugă la atmosferă veselă.Usor de purtat si confortabil, este un plus fermecător pentru o caldă și plină de bucurie de atmosfera de festival.

2.Dimensiunea Modificare: Crăciun Câine Elan Mantie are fix gât și piept curele, care sunt ușor de reglat, cazare cu animale de companie de toate dimensiunile, fără disconfort.Pune pe și decolare rapid, promovarea de stres-free și confortabil de uzură.

3.Timp de Viață de Servire: Păstrați prietenul tău cu blană confortabil și cald în timpul rece sezon de vacanță, cu noastre de Crăciun Câine Elan Mantie.Face folosind moale si confortabil material de pluș, acesta oferă o protecție eficientă împotriva frigului.

4.Excelent în Măiestrie: Cu culori strălucitoare și forme drăguț, acest lucru durabil mantie nu cu ușurință pe fir sau se estompeze.Bine cusut proces asigură nici o deformare sau pilling, ceea ce face animalul dvs. mai atractiv decât oricând înainte.

5.Aplicarea cuprinzătoare: Răspândirea majorete de vacanță cu Crăciunul nostru câine elan mantie, un must-have pentru iubitorii de animale de companie.Este un accesoriu perfect pentru petreceri, fotografie, sau zile de naștere.Realizate din materiale confortabile, continuă prietenul tău cu blană confortabil și elegant!

Scrie un comentariu

       

Produse conexe