OUGEDA 01YR336 01YU859 ET480 NM-B501 Pentru Lenovo Thinkpad T480 Notebook Laptop Placa de baza SR3L9 i5-8350U CPU Placa de baza DDR4



  • 1 555.61lei 1 830.12lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Modelul GPU:

Integrat

Chipset-ul:

Alte

Placă Grafică Tip:

Integrat

Cu CPU:

Da

Compatibil Marca:

lenovo

Nume De Brand:

OUGEDA

Origine:

China Continentală

Tipul De Memorie:

DDR4

Număr parte:

01YR336 01YU859 ET480 NM-B501

Garanție:

60 de zile( la primirea coletului)

Numărul De Model:

T480

Dimensiunea Memoriei:

Integrat

Memorie Onboard:

no

La bord SSD:

no

Suport Dimensiune A Ecranului:

Alte


Descriere

OUGEDA 01YR336 01YU859 ET480 NM-B501 Pentru Lenovo Thinkpad T480 Notebook Laptop Placa de baza SR3L9 i5-8350U CPU Placa de baza DDR4

Atenție 1. Vă rugăm să confirmați dacă vechea ta placa de baza model este potrivit inainte de a comanda. (Puteți trimite-ne o fotografie pentru a confirma) 2. Placa de baza are nevoie de alte accesorii pentru a lucra împreună, vă rugăm să asigurați-vă că alte accesorii de lucru în mod corespunzător. 3. Produse electronice necesită abilități profesionale.Dacă nu sunteți un profesionist in reparatii de calculatoare, vă rugăm să cumpere cu prudență.Daca placa de baza se arde din cauza unor probleme personale eroare, nu vă putem oferi service în garanție. (Normal alte probleme sprijin de garanție și retur)

După-serviciu de vânzări 1. De 60 de zile de garanție, garanția de timp prevăzut de la data primirii bunurilor va prevala. 2. Daca placa de baza este defect, cumpărătorul poate alege să înlocuiască sau returnarea produsului placa de baza, va vom oferi o rambursare completă. 3. În cazul în care cumpărătorul cumpără produsul greșit, el va suporta toate costurile de transport. 4. Restituirile sunt de prețul produsului numai, prelucrare, poștale și taxele de transport sunt non-rambursabile. 5. Garanție completă pentru orice produse defecte.Dacă un client aleator imi da o revizuire rău, nu vă putem oferi servicii post-vânzare. 6. Eticheta va fi atașat la fiecare placa de baza după expediere.Dacă îl schimbi fără autorizație, nu vă putem oferi garanție și retur.

7. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să nu ridica orice dispute și nu ezitați să mă contactați.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a face să vă mulțumiți.despre transport 1. Noi vă va oferi un număr de urmărire valabil. 2. Vă recomandăm să utilizați exprima de transport maritim standard (de siguranță, de a salva bani, în cazul în care pachetul este deteriorat, puteți aplica pentru compensare). 3. Dacă doriți pentru a plasa o comanda mai repede, vă rugăm să alegeți DHL, EMS. (Aceste comerciale curieri au taxelor de import mai mari). 4. Dacă pachetul primit este deteriorat sau deformat, vă rugăm să luați o fotografie pentru mine de a proteja interesele ambelor părți. 5. Prețul acestui produs nu include orice impozite și taxe de import.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe