Arc Generator Pentru Bobina Tesla 13Cm Arc Electric Experiment Științific de Înaltă Tensiune Generator Pentru Bobina Tesla Plug SUA



  • 361.76lei 463.79lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală


Descriere

Notă: Introduceți DC plug,Plug indicatorul devine verde,înseamnă că Tesla este complet încărcat și nu are nevoie să fie reîncărcat.În acest moment, Tesla tabloul de bord nu va afișa nimic.Plug indicatorul devine Roșu, înseamnă că Tesla este de încărcare, și Tesla tabloul de bord nu va afișa nimic în acest moment.

Notă: 1. Atunci când utilizatorul folosește dispozitivul pentru prima dată, se poate întâmpla ca arcul de declanșare este apăsat întrerupătorul și arcul nu reușește, și LED2 pe funcția de panou pot fi observate, care este, SRT indicatorul este stins.Dacă se întâmplă acest lucru, utilizatorul este necesar să opriți comutatorul de alimentare și porniți-l din nou pentru a elibera protecția de stat a dispozitivului până la PRIMUL indicator pe panou funcția se aprinde din nou.

2. După PRIMUL indicator se aprinde din nou, utilizatorul trebuie să atingeți descărcare de gestiune acul dispozitivului, și apoi încercați pentru a declanșa arc declanșator din nou pentru a ajuta la pornirea aparatului.Acest proces poate fi încercat de mai multe ori, până când dispozitivul poate emite arce în mod normal. 3. Dacă PRIMUL indicator dintr-o dată se oprește în timpul utilizării, utilizatorii pot încerca să opriți și să reporniți dispozitivul din nou pentru a restabili la normal.

4. Dispozitivul este alimentat de 3 seria 18650 baterii cu litiu, și de descărcare de gestiune de cut-off de tensiune este de 10,6 V. atunci Când utilizatorul observă că voltmetru pe panou funcția prezinta 10.6 V, vă rugăm să încărcați dispozitivul în timp!

LED indicator de funcție și statut: LED1: este indicator de putere.LED2: Aceasta este defectarea dispozitivului indicator de stare, atunci când dispozitivul nu reușește, lumina este oprit.Led3 pentru: Circuitul de lumină de funcționare.LED4: Ea este un puls de lumină, atunci când butonul de declanșare este apăsat, lumina este aprinsă.

Introducere: de mână bobina Tesla este un portabil și portabil fulger artificial-dispozitiv de generare.Carcasa sa este asamblat manual, cu deplin transparent acrilic foi; acesta este alimentat de o creștere de 12,6 V 2200mAh mare capacitylithium bateria.Numărul de artificiale-fulger este la fel de mare ca de 1700 de ori, și are o performanță bună în termeni de efect și de viață a bateriei.

Acest produs adoptă cheie-tip singur modul de declanșare, și nu au funcția de declanșarea automată și de redare a muzicii.

Utilizare Notă: 1. Vă rugăm să acorde o atenție la tensiunea bateriei de afișare pe voltmetru în timpul utilizării.Când 12.4 V este afișat, acesta este încărcat complet; 2. Când se arată aproximativ 10,5 V, asigurați-vă că să-l folosească după încărcare, în caz contrar se va deteriora direct la baterie.

Plug Tip:Plug SUA,se aplică pentru Canada, India,Mexic, Thailanda, Statele Unite, Filipine,Taiwan și așa mai departe.

Tensiune de alimentare: AC100-240V

Parametru:

1. Nume Produs: Handheld Bobina Tesla

2. Categorie: Manual Asamblare DIY Funcționează

3. Alimentare: 12.6 V baterie cu litiu pachet 2200mA

4. Încărcare: 12.6 V 1A

5. De viață a bateriei: ≥1700 ori

6. Frecventa: 1.1-1.3 Mhz

7. Dimensiune: 20x7.1x18cm

8. Arc: 13cm/10CM

Material: plastic + metal

Culoare așa cum se arată

Conținutul Pachetului:

1 x arc generator

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe