Rularea Curele Pentru Femei De Funcționare Husă Reflectorizante Pachet De Talie Sac Pentru Drumeții, Ciclism Antrenament Alergători Centura Jogging Buzunar Centura



  • 34.92lei 79.36lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Material:

Poliester

Numărul De Model:

Rularea Fanny Pack

Numele Departamentului:

Unisex

Cerere Poziția:

Talie

Nume De Brand:

CAMPHIKING

Origine:

China Continentală

Gen:

Unisex


Descriere

Stai hands-free și să păstreze elementele de siguranță cu Funcționare Fanny Pack pentru Femei.Noastre materiale de înaltă calitate și design elastice asigura o fixare confortabilă și sigură în timp ce pe drum.Perfect pentru călătorie și de funcționare, după întuneric, acesteia design subțire și ușor îmbunătățește vizibilitatea.

Caietul de sarcini:

Material: Lycra+TPU material compozit

Caracteristicile produsului: rezistent la apa si uscare rapida, de lumină și respirabil, reflectorizante pe timp de noapte

Dimensiune produs: 40 x 8cm/15.75 x 3.15 în

Potrivit pentru talie: 60cm-130cm/23.62 într-51.19 în

Potrivit scene: ciclism/sport/viața de zi cu zi

Lista De Produse:

1 * Rularea Fanny Pack

Note:

Din cauza de iluminare diferite și setările de pe ecran, culoarea produsului poate fi ușor diferită de imagine.

Din cauza diferenței de măsurare manual, vă rugăm să permiteți un 1-3cm diferență în dimensiune.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Benzi reflectorizante Design: Această Funcționare borseta dispune de un benzi reflectorizante de design, care îmbunătățește vizibilitatea atunci când rula pe timp de noapte, permițându-vă să exercite mai sigur și cu mai multă încredere.

2.Confortabil de purtat: Această Funcționare borseta este subțire și ușor, montaj corp perfect, fără a afecta postura exercițiu sau creșterea sarcinii.

3.Lipicios Curea: Noastre de Design Elastice de Funcționare Fanny Pack oferă o potrivire confortabil, fără nici o senzație de constricție sau alunecarea.Lipicios curele asigura o potrivire perfecta, adaptarea cu ușurință la talie.

4.Mare-reprezint Material: Fabricat de înaltă calitate, rezistent la apa si respirabil lycra și materiale TPU, aceasta Rulează Fanny Pack asigură o rezistență excepțională și confort în timpul utilizării prelungite.

5.O gamă largă de Aplicații: Dacă sunteți de mers pe jos, de călătorie, sau de a face sport și de fitness, aceasta Rulează borseta este partenerul ideal.Acesta poate stoca elemente în condiții de siguranță și confortabil, și este potrivit pentru ciclism, jogging, drumeții, și mai mult.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe