Mănuși de portar, Fotbal Mănușă Mănuși de Portar cu Portar Fingersave Mănuși Respirabil Mănuși de Portar de Fotbal



  • 57.07lei 81.53lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Material:

PU

Origine:

China Continentală

Nume De Brand:

Vest Biking


Descriere

Caracteristici:

OOTDTY

Mare Manopera: portarul Nostru mănuși adopte profesionale din latex materiale, sunt special concepute cu cârlig și buclă de închidere.Ușor, respirabil, confortabil, asigura aderenta perfecta.

Permeabilitate la aer: portarul Nostru mănuși utilizarea de material respirabil, pentru a rezolva problema de slabă permeabilitate la aer de portar mănuși, prin urmare mâinile totdeauna păstrați uscat în scopul obiectiv păstrarea.

Se potrivesc: fotbalul Nostru portar mănuși cu desăvârșește taie, acesta este conceput pentru a se potrivi cu degetul perfect si ferm, permițându-vă pentru o mai bună prindere firma fotografii și flancuri, făcându-te mai place un portar profesionist.

Aspectul simplu: Aceste fotbal mănuși de uz popular și de culoare simplu și raționalizate dinamic linia de modele, astfel încât fiecare portar poate avea pe termen lung distracție și de succes cu acest portar mănuși.

Aderenta perfecta: fotbalul Nostru mănuși sunt alcătuite de calitate spuma de latex.Latex gros oferă de înaltă viscozitate și pentru a preveni un prejudiciu nivel și de a ajuta pentru a îmbunătăți dvs. de aderență în timp ce țineți de fotbal în potrivire.

Caietul de sarcini:

Material: Latex+PVC

Culoare: Galben/Rosu/Albastru/Verde/Portocaliu

Dimensiunea Opțional: M/L/XL

M Lungime: 17-18cm/6.69-7.08 în

L Lungime: 18-19cm/7.08-7.48 în

XL Lungime: 19-20cm/7.48-7.87 în

(Mai Multe Dimensiuni Detaliu, Te Rog, Vezi Foto.)

Pachetul Include:

1 Pereche de Mănuși de Portar

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de eroare din cauza manuală de măsurare.Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Multumesc!!!

Scrie un comentariu

       

Produse conexe