Vehicul Interior Suport Pahare Clip Lucios Suport pentru ochelari de Soare pentru Auto pentru Parasolar Ochelari de Protecție Cutie



  • 33.31lei 66.63lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală

Nume De Brand:

CVBNVN

Țara/Regiunea de Fabricație:

China

OEM NU.:

/


Descriere

Caracteristici:

OOTDTY

de brand nou și de înaltă calitate

Masina suport pentru ochelari de soare poate proteja ochelarii de zgârieturi sau deteriorări.Ea nu numai că poate ține ochelarii, dar, de asemenea, alte lucruri mici, cum ar fi cărți, monede, chei, chitanțe, și permise de conducere.

Procesul speciale face diamante sintetice și piele PU adere ferm împreună, așa că nu o ' t trebuie să vă faceți griji despre asta cade dintr-o dată.Ea are, de asemenea, o mare clasă și aspectul elegant.Practice și strălucitor suport de sticlă este decorul perfect pentru masina ta.

Suportul pentru ochelarii de soare economisește spațiu și nu afectează utilizarea normală a mașinii pentru parasolar.

Masina suport pentru ochelari de soare pot fi folosite în mod repetat, și este perfect conceput ca pentru parasolare pentru cele mai multe, pentru autoturisme, Suv-uri și camioane și de cele mai multe ochelari de soare.

Noastre de ochelari de Soare pentru Cazul instalează cu ușurință, doar clip pentru cazul dvs. pentru parasolar,Elastic de fixare clip, chiar dacă este utilizat pentru o perioadă lungă de timp, ea are încă o puternică elasticitate și este stabilă și nu se încadrează,design deosebit nu pentru a bloca punctul dumneavoastră de vedere de la conducere.

Caietul de sarcini:

Material:PU

Dimensiune:Aprox.16.5x6x5cm/6.5x2.36x1.97in

Diamant De Culoare:Negru,Alb,Colorat

Net Greutate:105g

Pachetul Include:

1x Masina de Ochelari de Titular

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1mm erorilor datorate manuală de măsurare.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe