Durabil De Reparații De Perete Inserați Rola De Uz Casnic Tratamente De Perete Mici Cu Role Perie Universal Portabil Mic Pasta De Rulare Perie



  • 36.86lei 73.77lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală


Descriere

Puncte:

1.Eficient Perete Makeover: Peretele Nostru de Reparații Inserați codul Role, echipat cu o mică perie cu role, acoperă chiar și cele mai înguste colțuri și crăpături.Cu puternic sa acopere capacitatea, se ascunde neuniform și suprafețe denivelate, lăsând nici o urmă de deteriorare.

2.În condiții de siguranță și Eco-Friendly: folosind vopsea pe baza de apa si fin materiale de calitate, Zidul nostru de Reparații Inserați codul cu Role asigură puteți rezolva orice perete probleme, fără a provoca daune la om.Simt încrezător în alegerea unui eco-opțiune în condiții de siguranță.

3.Gama larga de Aplicare: peretele Nostru de reparații inserați codul role eficient șterge copii graffiti, anunțuri tipărite, murdari de urme de pantofi, și ascunde decolorate pereți de umezeală sau fum.Versatilitatea sa îl face perfect pentru acasa, locul de muncă, școală, sau de a folosi la un hotel.

4.Efort Perete Restaurare: Spune la revedere de la hassles de fixare pe perete cu Perete de Reparare Inserați codul Role.Efort repara petele fără a păta mâinile sau hainele.Doar 1 cerere de obișnuit petele și 2-3 pentru petele dificile, și se usucă rapid în decurs de 3-4 ore.

5.Transporta Convenabil: Acest mic și ușor de role este perfect pentru aer liber, construirea sau repararea zidurilor de acasă.Dimensiunea sa practică vă permite pentru depozitare ușoară și utilizare oricând, oriunde, făcându-l un plus versatil pentru a set de instrumente.

Descriere:

Acest Mic Perete cu Role Colare Perie este perfect pentru cei greu-la-ajunge la pete.Cu utilizări multiple, puteți fi siguri de eficacitatea sa.Ideal pentru 2-3 aplicații pentru petele dificile.Este ușor de transportat și depozitat, făcându-l un instrument must-have pentru orice DIYer sau profesionale.

Caietul de sarcini:

1. Conținut Net: 120g

2. Caracteristici: Ușor de a șterge, acoperire mare, formulă pe bază de apă, ușor de operat

3. Potrivit pentru: perete pete, îngălbenirea, mucegai, mici reclame, graffiti și alte probleme.

4. Depozitare: a se păstra într-un loc răcoros, uscat

Lista De Ambalare:

1*Role Mici De Perete Colare Perie

Instrucțiuni:

Pasul 1: Baza trata: elimina praful, petele de ulei, și materiale vrac pe perete.

Pasul 2: Deschideți capacul flaconului și coaja de pe vopsea de etanșare film.

Pasul 3: Pictură construcții: Ușor stoarce vopsea latex, și apoi se ruleaza-l uniform pe perete într-o forma W.

Metoda Save:

După deschiderea produsului, este recomandat să utilizați o dată.Dacă nu este folosit prima dată, aveți nevoie pentru a curăța vopseaua de evacuare și strângeți capacul flaconului.Tamburul ar trebui să fie curățate cu apă curată și uscate înainte de utilizare.În caz contrar, de evacuare a aerului poate fi blocat după ce produsul se usuca, care afectează reutilizarea.Magazin într-un loc uscat și ventilat, la o temperatură de 5 ° c -27℃.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe