Șoc Dovada Jumătate-deget Mănuși Anti-Alunecare Palma Ultra Respirabil, Anti-alunecare, Mănuși pentru Sport în aer liber și Ciclism



  • 33.46lei 47.79lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală

Numele Departamentului:

Unisex

Site-Ul De Formare:

BRAȚELE, Mână, Încheietura mâinii

Tip de sport:

Puterea De Formare


Descriere

Nou Nou-Jumătate-deget Mănuși de Fitness cu Încheietura mâinii Folie Suport Confortabil Manusi pentru Antrenament Fitness, Greutate de Ridicare

Produs Caietul De Sarcini:

Caracteristici:

Material: Microfibra mesh și material poliester aduce moale și confortabil de palmier și moale căptușit palmier dublă protecție, în același timp oferind un confortabil se potrivesc.

O mai bună Protecție: Full palm protecție, absorbție de șoc, îngroșat fagure de silicon, non-alunecare.Îngroșat palma pad pentru a reduce daunele cauzate de ciclism vibrații, anti-alunecare și rezistent la uzură, aderență puternică și mai flexibilă de prindere.

Design: Built-in de 20 inch timp încheietura mâinii folie ca suport pentru încheietura mâinii pentru a proteja încheietura mâinii în timpul exercițiului, reglabil în mărime de la voința de a oferi sprijin bun pentru încheietura stânga și la dreapta.

Utilizare: Aceste multifuncționale mănuși de ciclism pot fi folosite nu numai pentru ciclism, dar, de asemenea, pentru haltere, trage-up-uri, culturism, cross-training, ciclism, etc.

De Servicii pentru clienți: Dacă se confrunte cu probleme legate de produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, suntem gata să vă ajute.Va vom rezolva problemele cât mai curând posibil.

Caietul de sarcini:

Dimensiuni:

M: 7-7.9 / 18-20cm

L : 7.9-8.5 in / 20-21.5 cm

XL: 8.5-8.9 în / de 21,5-22,5 cm

Notă: Real element poate avea logo-ul, dacă vrei să știi, vă rugăm să ne contactați, vă rog nu licitați dacă nu te superi.Pachetul Include:

1 x Mănuși de Fitness

1,Despre Transport: După ce comanda produsul, ne va livra achiziție în termen de 3-4 zile.Dacă aveți cerințe speciale,vă rugăm să ne lăsați un mesaj sau contactati-ne direct. 2,Despre Rambursare: în Cazul în care mărfurile sunt deteriorate în tranzit, îl poți returna în termen de 7 zile.Atunci când se aplică pentru o restituire,cumpărătorul trebuie să obțină confirmarea de la vânzător. 3,Despre comerțul cu Ridicata și Dropshipping: Pentru en-gros, va oferim gratuit sau exprima de transport maritim care durează doar 3-8 zile pentru a ajunge.Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să. 4,Cum Pot urmări coletul meu?: Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) 5,Dacă aveți orice întrebări despre comenzi, vă rugăm să ne contactați în primul rând, va vom oferi satisface răspunsul.Pentru sprijinul dumneavoastră este forța noastră de conducere.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe