100 De Economii Provocare Liant Planificator De Buget Rezervați Cu Plicuri De Numerar De Economii Liant Și Provocări Plicuri De Bani Pentru Bani



  • 62.65lei 89.48lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală


Descriere

Organizați-vă obiectivele financiare cu 100 plic provocare liant.Dispunând de 1-100 dolar autocolante digitale, este o modalitate foarte bună pentru familii pentru a salva împreună.Bugetul oricând, oriunde și pentru a atinge obiectivele financiare.Cumpara acum și începe de economisire!

Caracteristică

Material: PU

Dimensiune: 23.5*17,5 cm/9*7in

Greutate: aproximativ 420g

Lista De Produse:

Dimensiune A5 volante liant X 1

Transparent paginile interioare X 25 coli

Laminat Reutilizabile Tracker X 1

1-100 Autocolante Digitale X 1

1-100 Dolar Autocolante Digitale X 1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.De înaltă calitate Material: Fabricat din înaltă calitate, rezistent la apa, si rezistente la rupere, material PVC, 100 plic liant este versatil pentru diferite scopuri, cum ar fi acasă organizarea, bugetarea, chitanțe, și de jurnalizare.

2.Eficiente, Economii Tracker: 100 plic liant va ajuta să vă atinge obiectivele financiare prin furnizarea unui plan structurat pentru a salva pentru o vacanta sau de a plati datoria.Este un instrument practic pentru a salva în mod eficient și planul pentru viitor.

3.Familie de Economisire Fun: face uz de familia ta economii cu acest 100 plic liant.O modalitate foarte bună de a învăța copiii despre bani, și un instrument care ajută întreaga familie să se implice în salvarea împreună.Pregateste-te pentru împuternicire financiar și începe construirea dvs. de economii.

4.Mare Prezintă: Aceste 100 de plic lianți sunt perfecte pentru a da la prieteni, familie, copii, sau colegii de serviciu.Acestea sunt durabile, elegante și ușor de utilizat.Dacă aveți nevoie pentru a organiza documente, fotografii, cărți, sau chitanțe, aceste plic lianți va păstrați-le în condiții de siguranță și sigur.

5.Economie de spațiu : Atinge libertatea financiară cu 100 plic liant.Păstrați facturile și chitanțele organizat și bugetul cu înțelepciune oricând, oriunde.Economisi timp și bani în timp ce în curs de dezvoltare financiară bună obiceiuri să scapi de datorii și bucurați-vă de o dezordine-free viață.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe