2Set Pâine Lame de Cuțit Pâine din Aluat Copt Provizii Pentru a Face Pâine De Casă, Pâine



  • 23.42lei 43.35lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Pizza Instrumente De Tip:

Pizza Freze & Jante

Origine:

China Continentală


Descriere

2Set Pâine Lame de Cuțit Pâine din Aluat Copt Provizii Pentru a Face Pâine De Casă, Pâine

MANUAL de PÂINE LAME: arta de copt pâine este cu adevărat a adus la viață împreună cu utilizarea de o paine manual de lame.Nostru unic de pâine lame aluat instrument de notare este o dovadă de măiestrie, care merge în a crea o pâine perfectă.Pâinea lame cutter, oferind fin rectificata pâine de notare lame, oferă de asemenea precizie, permițându-vă să înscrie aluatul cu usurinta.Pâinea noastră de ras și pâine marcator instrument au fost proiectate pentru a îmbunătăți dvs. de bicarbonat de experiență.

ALUAT de NOTARE: Aluat de entuziaști vor aprecia finetea furnizate de aluat nostru cuțit marcator și pâine lame lame, care poate fi, de asemenea, convenabil reumplut.Dacă aveți nevoie de un aluat de notare cuțit, scor jalnic, sau aluat de marcator, colectia noastra cuprinde pe toate.Experiența amestec perfect de tradiție și inovare cu paine manual de lame, final de pâine lama pentru notare aluat, și ridica pâine de notare de la o formă de artă.

UȘOR DE UTILIZAT: Ridica copt pâine experiență cu nostru de user-friendly aluat jalnic instrument de notare.Dacă ești un novice sau condimentată baker, aluat nostru instrument tăietor, asigură efort și de notare profesionale.Cu o serie de aluat de pâine instrumente, inclusiv pâine cloche și un cuțit de pâine cu un capac, veți obține produse de panificatie rezultate de calitate cu usurinta.

UȘOR PENTRU a STOCA: pâinea lame compacte și design subțire vă permite pentru a se potrivi perfect în bucătărie sertare sau pe rafturi mici, asigurându-se că acesta nu va ocupa spatiu pretios in bucatarie.

Culoare:Lemn de culoare + argint

Material:otel Inoxidabil

Dimensiuni:18.5 x 2 cm

Conținutul Pachetului:

2 x cutit

2 x toc

10 x lama

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe