Noi Tigăi Non-stick față-Verso Ecran Fagure de miere din Oțel Inoxidabil Wok Fără Fum de Ulei Tigaie Wok PFOA-Gratuit



  • 350.03lei 729.21lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

tip 3:

Vase

Origine:

China Continentală

Capacitate:

>5L

Tip:

Tigăi

Capac Vas De Tip:

Capac De Sticlă

numele 2:

tigaie fara ulei

Tip Wok:

Non-stick

Tip De Metal:

Din Oțel Inoxidabil

Material:

Din Oțel Inoxidabil

Aplicabile Aragaz:

Generale de Utilizare pentru Gaze și Aragaz cu Inducție

Numărul De Model:

U568

Tip 5:

Nu Lampblack

Tip 4:

Tigaie Oală De Gătit

Numele:

tigăi non-stick

Caracteristică:

Eco-Friendly, Aprovizionat

Diametru 2:

34cm

Tip 2:

Bucatarie Tigaie

Tigăi Tip:

Gatiti Tigăi

De Acoperire Oală:

/


Descriere

Noua față-Verso Ecran Fagure de miere din Oțel Inoxidabil Wok Fără Fum de Ulei Tigaie Tigaie Non-Stick de Gătit Bucătărie Oală de Gătit Non-stick de bucătărie nevoie de cumparatori pentru a combina mânere și urechi (există șuruburi și mici chei în produs) de ce ne alegeti pe noi?: 1.pentru că e superb lipeasca, excelent la distribuirea uniformă a căldurii, ușor manevrabil pentru fast-alimente de gătit, și la prețuri accesibile. 2.Dacă doriți un seif, PFOA liber tigaie se lipeasca care dureaza, du-te cu acest tigăi non-stick.În plus, durata de viață a acestui produs este non-stick de acoperire este mai mare decât cele mai multe alte vase.Cum Să Utilizați Non-Stick Tigaie?: Adauga un pic de ulei la tigaie prima (suficient pentru a acoperi ușor de suprafață), si incalziti-l pentru câteva secunde înainte de a adăuga alimente.Utilizarea de ulei, cum ar fi uleiul vegetal sau ulei de seminte de struguri, mai degrabă decât spray de gatit.Se lipeasca de pulverizare conține lecitină, care va face în cele din urmă ți se lipeasca de suprafata cleios.Cum Să Se Spele Non-Stick Tigaie?: Pentru a curata o tigaie se lipeasca, se spală de mână după fiecare utilizare cu usoara, moale săpun și o cârpă moale sau un burete.Clătiți vasul cu apă călduță, deoarece temperaturile ridicate pot scurta viața ta pan.Dacă nu există alimente arse lipite de tigaie, se scufunda în apă caldă cu săpun timp de 10-20 de minute.Apoi, se spală de mână tigaie.Notă: 1. Măiestrie germană garantează de înaltă calitate. 2. În perioada specială, vom alege cel mai sigur logistica de livrare, vă rugăm să fiți siguri. 3. Nemulțumiți de marfa, retur gratuit in termen de 15 zile.Lista de produse : 1*tigăi non-stick+capac de Sticlă

1. Pentru nou cumparat non stick oală, scrub oala corpul cu apa calda si burete moale cârpă, se spală în interiorul și în jos, se scurge de apă în interiorul și în afara, și ștergeți uscat cu o cârpă curată.

2 perie un strat subțire de ulei comestibil (cu excepția untură și unt) uniform pe suprafata non-stick oală.

3 încălzește-l la foc mic pentru aproximativ 5 minute, opriți focul, așteptați pentru non stick oala să se răcească în mod natural, stand peste noapte și spălați-l cu apă curată înainte de următoarea utilizare.Acest lucru nu poate decât să prelungească durata de viață a vasului organism, dar, de asemenea, produce cele mai bune de gătit valoare.

4 utilizarea corectă a fagure de miere non stick oală.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe