Personalizate produs25 Zile de Cadouri din Carton Ambalaj Cutie Numărătoarea inversă Beauty Advent Calendar Cutie cu inchidere Magnetica



  • 4.73lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Finisaj:

mat laminare

Tip De Închidere:

Închidere Magnetică Panglică Cravată

Carton Greutate:

2mm Grosime Carton

Origine:

China Continentală

Numărul De Model:

rhytryrt54454, AM012

Pentru Personalizat:

accepta

Tip hârtie:

Hârtie de artă

Numele Produsului:

25 De Zile Advent Calendar

Imprimare:

Personalizate CMYKPSM de Imprimare

Caracteristică:

RecyclableBiodegradable

Uz Industrial:

Îngrijire Personală

Forma:

Pătrat

MOQ:

500 buc

Tip Cutie:

cutii

Locul De Origine:

GuangDong China

Imprimare De Manipulare:

Matt Laminare, Lacuire Ștanțare Embossing Laminare Lucioasă U

Utilizarea:

Hârtie igienică Batistă de hârtie Scutece Săpun Dezinfectant

Nume De Brand:

KAYU, Propriul Dvs.


Descriere

Descriere produs Caracteristici ale Produsului *Denumire Produs 25 de zile beauty advent calendar cutie de cadou *Stil Magntic închidere capac flip cu 25 sertare, panglica sa alunece * Dimensiuni 370*370*70mm/dimensiuni Personalizate, caseta de făcut pentru a se potrivi produsul *Imprimare Personalizate, tipar offset, pe bază de plante de cerneală, CMYK/PSM imprimare * Tip de Material de 2mm grosime carton ca substrat și 157gsm de artă de hârtie ca suprafață de *MOQ 500 buc, cantitatea mai mare, cel mai bun pret *Conduce Timp de 30 de zile calendaristice de la proba aprobat și depozit primit Inserții/Accesorii/Accesorii satin de matase introduce PVC/PET/PS introduce EVA introduce flocking PS introduce tocat hârtie de umplere hârtie introduce întrebări FRECVENTE Ce este un personalizat de imprimare?

Un custom de imprimare este opera de arta care este aplicat la cutie cu folie, la fața locului UV, laminare.Rezultatul este un elegant, logo-ul sau

text în orice combinație.De exemplu, în Cazul în care caseta cu o folie logo-ul, folia este metalic, logo-ul este foarte reflectorizante.Dacă folia

este de culoare folie logo-ul este 'print ca'.Personalizat de imprimare este un mijloc de a-și personaliza caseta.

Cum este emblema aplicata folie?

Opera de arta este pregătit.Opera de arta este gravat pe o ștampilă metalică care este apoi utilizat pentru a imprima desenul de pe cutie, folosind folie.

Cum ar trebui să furnizeze opera de arta pentru insignia?

O mai bună calitate a ta, cu atât mai bine va fi în finit insignia!

Cu aceasta în minte, fișierul este un negru și alb numai (nu nuante de), cum ar fi un DXF, AI sau fișier EPS.Dacă

nu aveți un fișier, vă rugăm să furnizați o rezoluție înaltă png sau jpg/jpeg, îl va transforma într-o – aceasta este

ceea ce vom folosi pentru a produce insignia.Vom obține cel mai bun rezultat dintr-un fișier care este de cel puțin 1000px largi sau înalte, cu mare

imagini cu contrast cum ar fi un logo, text, sau.Vă rugăm să rețineți că, dacă sunteți oferind opere de artă care conține fontul bazate pe text, vă rugăm să vă asigurați toate fonturile sunt mai întâi convertite pentru a descrie, pentru a evita orice neașteptate schimbări de fonturi atunci când deschideți fișierul dvs. la sfârșitul nostru.Pentru a face acest lucru în Illustrator, selectați textul, faceți clic dreapta și selectați 'crea contururi'.

Cât de detaliat se poate mele insignia design?

Simplu este cel mai bun.Cu toate acestea nostru timbru procesul de luare pot atinge excelenta, rezultate precise, chiar și cu foarte detaliate modele.Asigurați-vă că toate liniile din design sunt nu mai puțin decât 1pt (aproximativ 0,4 mm grosime) atunci când design-ul este scalată la final insignia dimensiune.

Ai marimea mea de design?

Odata ce comanda dvs. este primit, standardul nostru procesului este proporțională scala de design pentru a se potrivi standard stoc de imprimare.

Ce dacă nu au opere de artă?

Putem produce text simplu, dacă asta este tot ce ai nevoie pentru insignia.Nu se aplică taxe suplimentare.

Dacă totuși aveți nevoie de grafice opera de arta pentru insignia, apoi o suplimentare de proces artistic este necesar și se vor aplica taxe suplimentare.

Am mai multe intrebari!

Nici o problema, simt să ne contactați cu orice întrebări specifice – sunt fericit să vă sfătuiască înainte de plasarea unei comenzi.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe