Copii Program Vizual Mini Programul De Călătorie De Buzunar Diagramă Clasă De Buzunar Tabel Cu 45 De Activitate & 9 Carduri Blank Vizuale Comportamentale



  • 19.73lei 30.33lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală


Descriere

Potrivit pentru școală, de călătorie, și mai ales acasă.Acest set include 45 de ochi-prinderea de carduri pentru a obține copii incantati de planificare ziua lor.Încurajarea auto-disciplina și să păstreze familia, organizate cu acest ușor de utilizat și de a stoca programul.

Caietul de sarcini:

Culoare: Negru

Dimensiune produs: 4.05*24.21 în (13.3*61.5 cm)

Lista De Ambalare:

9pcs x carte de gol

45pcs x model carte

1buc x sac

Notă:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de filmare, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Ușor de Transportat: Acest compact și ușor de transportat produs îi ajută pe copii să dezvolte un comportament bun obiceiurile de acasă, la școală și de călătorie.Este potrivit pentru copii.

2.Distractiv și Interactiv: Folosind culori vesele si modele adorabil, Copiii noștri Program Vizual apucă atenția copiilor și îi motivează să se alăture activităților de zi cu zi și sarcini, insuflarea obiceiuri bune și independență.

3.Ușor de utilizat: Copiii Noștri Vizuale Programul include un perfect de dimensiuni sac de PVC pentru depozitare ușoară și transport.Se amestecă și se potrivesc cu carduri pentru a crea un program care satisface nevoile unice ale copilului.Nu pierdeți niciodată o altă activitate importantă.

4.45 eveniment carduri: de a Construi un program vizual prin selectarea 45 de carduri de la o gamă diversă de grafică de zi cu zi de școală și familie, activități și comportamente.Alege cărțile care se potrivesc de vârsta copilului și de interese pentru a crea o experiență de învățare adaptate.

5.Responsabilitatea Enhancer: Transformarea copilului rutina de zi cu zi cu angajarea program vizual.Încurajează independența și de a construi auto-disciplina în timp ce face completarea sarcinilor de distracție: elimină necesitatea constantă memento-uri verbale.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe