Matematica Geometrie Conducător 4buc Portabil de Învățare la Matematică Sida din Aliaj de Aluminiu Conducător Practică de Măsurare Conducător Matematica Geometrie Instrument



  • 27.02lei 41.59lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală


Descriere

Acest robust și durabil instrument de măsurare set de caracteristici 4 matematice, instrumente de geometrie și de o înaltă calitate din aliaj de aluminiu conducător, permițându-vă pentru a vedea în mod clar și să măsoare cu precizie.Utilizate pe scară largă în diverse aplicații, acest set este un must-have pentru studenți, profesioniști și entuziaști DIY.

Caietul de sarcini:

Nume: Măsurarea Set De Conducător

Material: aliaj de Aluminiu

Greutate produs: despre 60g

Culori: Rosu, Albastru, Negru, Cafea

Domeniul de aplicare: Manual de desen, de măsurare, învățare, birou, prelucrarea lemnului, etc.

Lista De Ambalare:

1 Set de Măsurare Conducător(4buc Total)

Note:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efecte de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare, care este afisat in imagini.

2. Te rog, iartă-o ușoară măsurarea abaterii datorită măsurare manual.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Material de înaltă Calitate: Acest multifuncțional conducător are de înaltă performanță capacitățile de măsurare.Fabricat de înaltă calitate din aliaj de aluminiu, este robust si durabil cu flexibilitate sporită datorită elasticitate mare, care previne ruperea.În condiții de siguranță și fără miros, asigură o excelentă și rezultate precise de fiecare dată când îl folosiți.

2.Geometrie Kit: Echipeaza-te cu toate trebuie să aibă instrumentele necesare pentru geometrice de bază și cerințele de construcții cu Multifunctional Conducător.Noastră cuprinzătoare kit dispune de un raportor, 2 rigle triunghiulare 30/60 și 45/90 de grade, si o rigla 15cm, făcându-l ideal multifunctional soluție matematică.

3.Desen precis: Cu riglă multifuncțională, de urmărire și de desen clar modele este o briza.Sale de aliaj de aluminiu durabil construcție și ușor de citit model/text simplifica procesul de creare final linii, unghiuri, și cercuri.Perfect pentru studenți, ingineri și designeri care doresc să maximizeze productivitatea și precizia.

4.Cadou practic: a Face de măsurare o activitate plăcută cu cei dragi folosind această riglă multifuncțională.Fabricata din aluminiu robust din aliaj, acest set de conducător este ușor de utilizat și perfect pentru măsurare unghiuri, cercuri, curbe, și mai mult.Un cadou practic pentru zilele de naștere și utilizarea de zi cu zi.

5.Aplicarea pe scară largă: Acest multifuncțional domnitorul se dovedește a fi un sprijin bun la matematică educație, școală de meserii, muncă și studiu.Cu aplicarea pe scară largă pentru designeri, arhitecti, ingineri, studenți, și mai mult, este o completare perfectă pentru învățare interactivă în sălile de clasă.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe