De Mână electrică de Tuns 800W Laminat din Lemn de Palmier Router Joiner Instrument Ușor de Lemn Tăiere, Cioplire și de Foraj



  • 102.02lei 204.09lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Diametru Mandrina:

6,35 mm(1/4")

Puterea Nominală De Intrare:

800W

Frecvența:

60Hz

Nume De Brand:

CNCEST

Origine:

China Continentală

Material:

Aluminiu + plastic

Nu-Sarcină De Viteză:

2800rpm


Descriere

Descriere Produs

Această mașină tăiate pot ajuta poloneză marginile din lemn de bine.Este un ajutor mare pentru prelucrarea lemnului.Acesta poate fi, de asemenea, folosit pentru lemn de tăiere, frezare și găurire.Ea are o gamă largă de utilizări.Meriți!

Caietul de sarcini

Material: Aluminiu + Plastic

Dimensiune: Aprox. 86x78x197mm/3.39x3.07x7.76"

Tensiune de alimentare: 110V

Putere de intrare: 800W

Nu Viteza de Încărcare: 30000r/min

Frecventa: 60HZ

Collet Diametru: 6,35 mm(1/4")

Pachetul Inclus

1 x Lemn Trimmer Electric

2 x Chei

1 x Trimmer Ghid de Asamblare

1 x Drept Ghid de Asamblare

Caracteristici Cheie

Aplicarea pe scară largă--acesta poate fi utilizat pentru prelucrarea lemnului, cabinetul de prelucrare, de artizanat face și DIY.Usor de ingrijit, notch și burghiu de lemn.

Umanizat design-baza este transparent și precizie de prelucrare este ușor să se identifice.Extern perie de carbon, ușor de a înlocui general perie de carbon.

Reglabil--ridicarea buton se poate regla instrumentul scară, balanța este în mod clar vizibile și ușor de operat.

Bine tratamentul--trim șina de ghidare si rola ruleaza de-a lungul curbei pentru a se asigura o precizie de tăiere.Bine curba de prelucrare.

Performanță stabilă--șină de ghidare liniare, mai gros modelul este stabil, fără deformare.Liniar de prelucrare este stabilă.

Note

1.Vă rugăm să permită o ușoară diferență de culoare cauzate de fotografiere lumină și 1-3 cm de eroare din cauza manuală de măsurare, și asigurați-vă că nu minte înainte de a comanda.

2.Scopul nostru este de a oferi produse de înaltă calitate și servicii.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom răspunde cât mai curând posibil și de a rezolva problema pentru tine.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe