Rezistent la apa Panti Linie Pentru Înot PU Clar de Protecție de Igienă Garnituri Ultra-Subțire Costume de baie Autocolant Privat Panti Linie Pentru Înot



  • 9.89lei 14.15lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală


Descriere

Impermeabil noastre pantalon de linie oferă o moale si confortabil experiență.Făcut cu un bumbac moale de bază care nu dăunează pielii.Dimensiunile sale mici îl face ușor de transportat și depozitat.În plus, acesta vine cu o opțiune de fixare suplimentare.Vom folosi o linie de tăiere și de procesul de imprimare pentru o potrivire exactă.

Caietul de sarcini:

Dimensiune produs: (aprox.)16*42cm/6.3*16.54 inch

Specificatii: 2 buc

Pachet de listă:

Înot Panti Linie*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Igienă Asigurare: Special concepute pentru femeile din activități acvatice, aceste înot garnituri pantalon sunt realizate din PU moale film și echipat cu un impermeabil PU cu membrană.Membrana asigură igiena și confort în timp ce protejarea părți private de sănătate.

2.Ușor de Ascuns Design: înot Nostru garnituri pantalon avea un ultra-subțire și portabil de design care le face ușor de depozitat și de transportat.Cu dimensiunea lor mici, sunt greu de detectat atunci când sunt purtate, oferind discret și convenabil de protecție dacă sunteți de înot, de călătorie, sau pur și simplu afară și despre.

3.Încredere Aderenta: înot Nostru panti garnituri veni cu o puternică auto-adezive autocolante pe care le ține în loc pe parcursul activități de înot.Ele au o bună aderență și poate oferi o fixare suplimentară pentru confort și încredere.

4.Confortul Ideal: Experienta bucuria de înot cu înoate panti garnituri care te face mai confortabil decât oricând.Dispunând de un bumbac moale de bază și materiale respirabil, aceste garnituri vă uscat și răcoritoare.Bucurați-vă de subțire și feelless de design, care oferă confort sporit în timpul înot training-uri.

5.Design Ergonomic: Aceste înot panti garnituri sunt o tăietură mai sus de restul.Cu linie de tăiere și imprimare, acestea sunt ușor de utilizat și nu se va lipi parul sau trage la pielea ta.Piele-friendly și ușor de lacrimă materiale asigura o experiență fără sudură în timp ce umanizat design oferă confort optim si protectie.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe