Anime Manga Baki Hanma sală de Gimnastică Antrenament pantaloni Scurti pentru Barbati Sportive iute Uscat 2 in 1 de Compresie pantaloni Scurți cu Buzunare Activewear de Funcționare



  • 28.82lei 205.84lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Pantaloni Stil:

Regulat

Model Tip:

Spumare imprimare

Aplicabile Faptei:

Casual

Locul De Origine:

China (Continentală)

Material:

Poliester, Spandex

Lungime:

Shorts

Se Potrivesc De Tip:

Regulat

Tip De Element:

Pantaloni scurți

Stil:

Sport

Aplicabile Sezon:

Patru Sezoane

Tip De Închidere:

Talie Elastic

Gen:

Bărbați

Tipul De Talie:

MID

CN:

Jiangxi

Origine:

China Continentală

Decor:

Model


Descriere

modname=ckeditor

Anime Manga Baki Hanma sală de Gimnastică Antrenament pantaloni Scurti pentru Barbati Sportive iute Uscat 2 in 1 de Compresie pantaloni Scurți cu Buzunare Activewear de Funcționare

【Restante Material】: 2 În 1 pentru bărbați pantaloni scurți sunt realizate din poliester + spandex modernizate material textil, moale si confortabil, 4-way stretch tehnologie promovează flexibil și libera circulație.Cu uscare rapida, tesatura nu se va simți înfundat în timpul exercițiului, rece, respirabil și confortabil.

【Perfect de Design】: cordon la talie poate fi ajustat în conformitate cu figura ta, și talie elastică oferă un maxim de confort.Două buzunare laterale, suficient pentru a transporta telefonul, portofelul și alte obiecte mici.

【Upgrade Captuseala】: captuseala interioara este întărită și mai elastic.Puteți simți diferența între acesta și pantaloni scurți obișnuite atunci când îl atingeți, și are o mai mare experiență de calitate.Materialul este fin la manopera, delicat și confortabil, și nu are nici o senzație de rău, cum ar fi frecarea.

【Unic de Imprimare】: Grafice imprimate design oferă un aspect elegant, inspirat de personajul tau preferat, la modă și se răcește.

【Aplicabile Scenarii】: 2-în-1 pantaloni scurți sunt potrivite pentru acasă purtând, în aer liber, care rulează, sport, sport, exercitii fizice, yoga, plajă și alte ocazii, cu confort ridicat, clasic și stil la modă.

【Spălat Sfaturi】: Pot fi spălate de mână sau de mașină.Culoarea nu va dispărea după repetate de curățare.Nu înălbitor.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe