1 PC-urile care Rulează Lumina, USB Reîncărcabilă Jogging Lumină Silicagel Negru Cu Alergători Și Joggeri



  • 41.74lei 52.86lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală


Descriere

[Luminozitate ridicată și de Lungă durată] funcționare lumina este destul de luminos pentru a asigura siguranța dumneavoastră și siguranța pietonilor pe drum, și altele sute de metri distanță veți vedea.În plus, clipul de lumină durează o lungă perioadă de timp, nu trebuie să vă faceți griji despre puterea de lampa asta.

[Design portabil, Puternic, cu clip magnetic] funcționare lumină măsuri de numai 1.69x1.96.Puteți lua cu tine, și asta îndepărtat manșonul de silicon vine cu un clip magnetic.Puteți clip de pe pălăria de refuz, gulerul și centura, chiar daca faci sport violent în aer liber, portabil lumina nu poate cădea cu ușurință.

[moduri de iluminare si Rosu de avertizare strobe] reîncărcabilă jogging lumini cu moduri de iluminare: mare luminozitate, luminozitate scăzută și roșu strobe, și de cotitură pe roșu modul strobe în aer liber pe timp de noapte, astfel încât alții pot observa cu ușurință.Puteți alege diferite moduri în funcție de nevoile dumneavoastră.

[USB reîncărcabilă și indicator de Baterie], atunci Când vrei să ieși, ai nevoie doar pentru a încărca mini light 50 de minute în avans, se economisește timpul de încărcare și îmbunătățește eficiența.Indicatorul devine roșu pentru a indica încărcare, și devine verde pentru a indica încărcat complet.

[Aplicarea pe scară largă și de Apă, rezistent la Impact] Acest hands free lanterna este potrivit pentru noaptea de funcționare, camping, reparatii, etc. Noaptea de funcționare lumina este apă și rezistente la impact, Pentru că vine cu un manșon de silicon care face sigur că nu deteriora, și este detașabil.Conducerea lumină este o alegere bună pentru călătorie în aer liber.

Culoare:Negru

Material:gel de Siliciu

Conținutul Pachetului:

1 * Lumină De Funcționare

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe