Marinate Mingea Padele Pentru Incepatori 2 buc Usoare din fibra de Zeama Minge de Set în aer liber Marinate Mingea Padele Kit Sport pe Plajă Bărbați



  • 144.14lei 288.28lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală


Descriere

Cu o PU prindere moale, de protecție solară, și rezistent la apa de design, aceste rachete pot fi folosite oricând și oriunde.

Produs material: fibra de sticla

Greutate produs: despre 460g

Dimensiune produs: Grip 12,5 cm/4.92 în Panoul de 40*20 cm/15.7*7.87 în

Lista De Produse:

rachete*1 pai

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Rezistență maximă: adult marinate mingea rachete artizanale cu robust din fibră de sticlă, care asigură durabilitate maximă.Său material usor permite ușor și confortabil leagăne fiind în același timp rezistent la uzură și solid.

2.Efort Precizie: Oferind o mai mare panou decât standard de rachete, nostru marinate minge racheta pentru adulti vă permite să lovi mingea efort și pentru a atinge succesul mai bine ratele.

3.PU moale de prindere: silicon card de maneca ocupa fixează cureaua în timp ce PU prindere moale oferă excepționale amortizare, permițându-vă pentru a oferi fotografii puternice și de a spori controlul mingii.

4.Crește Estetica: UV de imprimare color rezistent la decolorare în timp ce soarele și impermeabilizare adauga durabilitate.În Plus, PVC benzi de margine a le face mai rezistente la cădere și cracare.

5.Libertatea de a Juca Oriunde: Experiență de fiorul de a marinate mingea cu aceste rachete portabile pentru adulți.Cu nici un loc de restricții, puteți avea cu ușurință nelimitat de redare - la plajă, în parc, sau în interior.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe