Metal Detector Detector De Aur T2 Vânătoare De Comori Adânc Adâncime De Detectare



  • 3 042.46lei 3 202.59lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Domeniul de aplicare:

Detectarea de aur subterane, argint și cupru

Origine:

China Continentală

Model:

DE-T2

Reguli de exploatare:

VLF detectare echilibru

Lucru de alimentare:

12 (V)

Gama De Măsurare:

0-10 metri

Modul de alarmă:

sunet și video

sonda:

11" DD, Rezistent la apa

Numărul De Model:

DE-T2

Sonda de metal dimensiune:

un dolar monede

Metoda de comunicare:

Bluetooth-compatibil

Tip:

Detector De Metale

greutate:

3200(g)

Dimensiuni:

670*450*180(mm)

Nume De Brand:

DIXSG, BoYee


Descriere

Prietenii mei, bine ati venit la magazinul nostru.Dacă aveți nevoie de alte modele de acest produs, va rog sa ma contactati pe WhatsApp+86 13974022579 sau e-mail [email protected] spune - :+8619717308321 și eu vă va trimite link produs sau cel Mai bun Preț pentru tine de a cumpăra.

descriere produs:

De înaltă performanță: versatil, de înaltă performanță, computerizat detector de metale.Ea are sensibilitate ridicată și masă de control echilibru, mai ales în aur de detectare.Relicvă detectarea în condiții dificile are o bună discriminare, și vizibile ID-ul țintă este un puternic referință atunci când detectarea monede.T2 funcționează la o frecvență de 13 kHz și are performanțe excelente în aur și bijuterii și monede.T2 vine cu un 11-inch sonda disc pentru adâncimea maximă de detectare.

Confortul utilizatorului T2 este foarte ușor corpul și design-ul ergonomic asigura că toate funcțiile de detector sunt disponibile, astfel încât să puteți opera și utiliza în mod liber.Acumulatorul poate fi folosit pentru 40 de ore la un moment dat!

Simplu și informații practice interfață

Toate meniurile sunt afișate și monitor oferă utile starea bateriei și adâncimea de detectare.Informații de ajutor este automat afișată în partea de jos a ecranului, dacă este necesar.

Caracteristici tehnice: Configuratie: Reglabil de mână Sonda: 11" DD, rezistent la apa Baterie: 4AA Greutate: 1.6 KG suportul pentru Scanare: orizontal 7.1 Newton metri de Operare reguli: VLF detectare echilibru frecventa de Operare: 13KHZ de Bază sensibilitate: 5*109 RĂDĂCINĂ Hertz sensibilitate de detectare Histerezis coeficient: 70 microsecunde Sol echilibru gama: de la fier la sare

Discriminare putere

Caracteristici:

1. Ecran LCD mare, cu viza de confirmare a afișa

2. Intuitivă interfață de utilizator

3. Dublu modul de filtrare, potrivit pentru explorare în zonele lipsite de valoare

4. Teren de anulare

5. Design rezistent la apa pentru a explora monede în termen de 11 metri

Compania Noastra

Dongguan BoYee Electronice Echipamente Co., Ltd.este o dezvoltare high-tech întreprindere de integrare R&D, producție și comerț internațional.Gama de produse acoperă electronice, utilaje, hardware, instrumente și multe alte domenii.Profesionale de fabricație hardware și instrumente electronice, și oferă o gamă completă de consultanță tehnică și post-vânzare de urmărire serviciile de orientare.Ne vom concentra pe continue îmbunătățirea tehnică și fiabilitatea produsului, care ne permite să ne menținem poziția de lider de piață.Produsele noastre s-au bucurat întotdeauna de o bună reputație pe piață cu o calitate excelentă și preț rezonabil.Așteptăm cu nerăbdare să stabilească relații de afaceri de succes cu clienții din întreaga lume, în viitorul apropiat!Serviciile Noastre

1. Fabricarea OEM este binevenit.

2. Pentru proba este acceptat.

3. Vom răspunde pentru cererea dvs. în termen de 24 de ore.

4. După transport, vom urmări produsele pentru tine, o dată la fiecare două zile, până când veți obține produse.

5. Când ai primit bunuri, a le testa, și dă-mi un feedback.Dacă aveți orice întrebări despre această problemă, contactați cu noi, va oferim solutia pentru tine.

6. Garantia produselor noastre este de 1 an.FAQ

T1. Ce este ambalajul termeni?

De obicei, ne-pachetul nostru de produse în cutii de culoare maro și cutii de carton.Oferi un minim rezonabil pentru cantitatea de servicii de OEM.Dacă aveți un punct de vedere brevetul înregistrat, putem pachet elementul în cutie de brand după ce a primit autorizația dumneavoastră.Costul depinde de cantitate.

Q2. Ce conditii de plata?

Western Union, T/T și Paypal sunt 100% avansat înainte de expedierea produsului.Dacă aveți nevoie de suplimentare de termeni, vă rugăm să discutați cu personalul nostru de vânzări.

T3. Ce termenii de livrare?

EXW.Dacă aveți nevoie de suplimentare de termeni, vă rugăm să discutați cu personalul nostru de vânzări.

T4. Cum este timpul de livrare?

În general, numărul de 100 de seturi sau mai puțin este de numai 2-10 zile lucratoare.Exact timpul de livrare depinde de modelul de material, stocul de materiale și cantitatea de ordine.

Q5. Ceea ce este proba ta politica?

Nu avem o cantitate minimă de comandă pentru comenzi de probă.Și pentru proba puteți bucura de cel mai rapid timp de plumb doar o zi după ce a primit plata.

Q6. Poti testa toate produsele inainte de livrare?

Da, am realizat 100% de testare înainte de livrare și toate produsele au fost testate timp de cel puțin 48 de ore pentru a asigura o bună calitate.

Q7. Cum a face tu a face noastre de afaceri pe termen lung și de o relație bună?

1. Vom menține o bună calitate și prețuri competitive, care să asigure beneficii pentru client;

2. Noi respectam fiecare client ca pe un prieten, facem afaceri cu bună-credință, face prieteni cu ei,

Indiferent de unde vin de la.Persoane de contact

Scrie un comentariu

       

Produse conexe