Fără ramă de ochelari de Soare Femei Cristal de Lux de Brand Designer de Stras Fara rama Treptată Ochelari de Soare Nuante Hexagon Gradient UV400



  • 10.60lei 19.26lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Lentile De Material:

Plastic

Gen:

FEMEI

Stil:

Pătrat

Nume De Brand:

KLASSNUM

Origine:

China Continentală

Tip De Element:

Ochelari

Locul De Origine:

China (Continentală)

Obiectiv Lățime:

65mm

Numele Departamentului:

Adult

Ochelari De Tip:

Ochelari de soare

Lentile Optice Atribut:

Anti-reflexie, UV400

Material Cadru:

Plastic

Numărul De Model:

A8Z87

Lens Înălțime:

58MM


Descriere

Nume: Ochelari De Soare

Culoare: Gradient De Roz, Violet Gradient, Gradient De Gri, Gradient De Ceai

Material: rasina+plastic+metal

Greutate: 35g

Femei fără ramă de ochelari de Soare: Un modern design fără ramă cu marginile tăiate de pe lentile.Unic de diamant incrustate design-ul este impresionant, care arată unic high-end gust.

Material: fără ramă lentilele sunt ușor și confortabil de purtat, cu tampoane din silicon nas sunt confortabile și de stres-free pentru a purta, și armat cu balamale metalice sunt durabile.

UV400 Protecție: ochelari de Soare poate oferi protecție UV400.În același timp, de înaltă definiție obiectiv vă permite să observăm peisajul de sub soare.

Fără ramă cu DIAMANTE ochelari de SOARE: diamant Spumant geometrice design pătrat, confortabil de purtat și potrivit pentru cele mai multe forme de fata.Ochelari pentru a proteja ochii ori de câte ori sunt expuse la lumina soarelui.

CADOUL PERFECT: cadoul perfect pentru iubitul tau, prieten, părinte, fără ramă de ochelari de soare sunt alegerea perfectă pentru activități cum ar fi mersul pe jos, de conducere, de cumpărături și de a lua fotografii, care arată unic high-end gust.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe