Arderea lemnului Kit Lemn Arzător Kit Cu Accesorii DIY Meserii Pentru Sculptură în Relief de BRICOLAJ pentru Adulți Meserii Pentru Incepatori Plug SUA



  • 125.97lei 203.19lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală


Descriere

[Arzător de lemn Instrument] Acest burner are o tasta on/off pentru economisirea de energie și de sudare în condiții de siguranță.Este un 110V 30W arderea lemnului instrument care se încălzește mai repede și se poate încălzi în 90 de secunde.Este ușor și ergonomic.A învățat de lipit mâner vă permite să-l opereze la unghiuri diferite, fără oboseală.Această temperatură ridicată caz de protecție va ține de lucru pe site-transfer de căldură proiecte pentru ore fără a rupe o sudoare.

[Design Ergonomic] Ușoare, non-alunecare, ergonomic mâner din cauciuc vă ajută să vă mutați din unghiuri diferite, fără oboseală, foarte util pentru timp de ore de lucru.Atașat de metal sta în siguranță sprijină încălzire stilou în timp ce lucrează.

[Arderea lemnului Set List] 1 x Profesionale pen, 21 x Diverse sculptură în lemn de biți, 1 x lama Fierbinte, 8 x Șablon, 1 x Suport, 15 x hârtie Carbon, 1 x instrument de Stocare cutie

[Art Crearea] perfect pentru crearea de artă de amatori, vine cu 8 tipuri diferite de sudare în relief capete și accesorii care pot fi utilizate de lemn ars de la incepatori la experti.În plus, acesta poate fi de asemenea utilizat pentru diverse modele cum ar fi transfer de imagine, șablon de tăiere, frige, tesatura de relief, etc.

[Cadou de Idei Creative DIY cadouri lucrate manual, unice ziua de nastere cadouri pentru copii și prieteni, de Crăciun, ziua Recunostintei, Halloween, Ziua Mamei, Ziua Tatălui, Ziua Îndrăgostiților, potrivit pentru adulți sau prieteni de sex feminin, acest lucru este un cadou unic de opțiuni.

Plug Tip:Plug SUA, se aplică pentru Canada, India, Mexic, Thailanda, Taiwan, Statele Unite ale americii, Filipine și așa mai departe.

Tensiune de alimentare:AC100-240V

Culoare:Portocaliu

Material:Metal

Conținutul Pachetului:

1set * lemn de instrumente

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe