3Pcs HSS fierastrau Circular Lama Lama de Tăiere Instrument Rotativ Disc de Tăiere Pentru Tăierea Lemnului Diametrul Exterior De 54,8 Mm/2.15 Inch Ușor De Utilizat



  • 30.19lei 39.70lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Nume De Brand:

FGHGF

Văzut De Tip:

Ferăstrău Circular

Sursa De Alimentare:

AC

Origine:

China Continentală


Descriere

Materiale de încredere: Aceste rotund văzut lame sunt realizate din Metal de înaltă calitate, care sunt rezistente și durabile; ascuțit sawnoped dinte dinte toast asigura rapid și fără probleme de tăiere.

O varietate de utilizări: Trei lamele au diferite scopuri de tăiere.Negru poate reduce metale moi, cum ar fi aluminiu și cupru.Galben este folosit pentru lemn și argint pentru ceramică și gresie.

Produs: viteza maximă 7000rpm.Este potrivit pentru multe drujba.

Funcția: Negru lame de ferăstrău de tăiat metale moi, cum ar fi aluminiu, cupru, plastic, galben pânze de ferăstrău pot fi tăiate din lemn, argint și pânze de ferăstrău puteți tăia ceramică și gresie.

Utilizate pe scară largă: oțel de mare viteză văzut explozii sunt utilizate pe scară largă în multe drujba; mașini potrivite pentru desktop cântare, ferăstraie de mână, de marmură, mașini de tăiere, etc.

Culoare:Așa Cum Se Arată

Material:Metal

Dimensiune:54.8 mm

Conținutul Pachetului:

3 x Ferăstrău

1 x Mandrina

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Timp de livrare: Toate de produs putem de transport, în termen de 3~8 zi lucrătoare a săptămânii, pe de obicei, suntem, în funcție de comenzile clienților timp pentru ambalare și transport, trebuie să verificați cu atenție calitatea produselor înainte de a Navei, Astfel încât să ia ceva timp pentru a rezolva.Despre numărul de urmărire update: Dacă numărul de urmărire este nici informații logistică, ca mii de colete trimise în țări străine, companiile de logistică nu ai update-logistica informații, vă rugăm să ne contactați prima dată, vă Rugăm să nu se deschide direct litigiu.Suntem prima dată pentru tine pentru a rezolva!Sau puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide)

Scrie un comentariu

       

Produse conexe