Reglaj Automat Masca De Sudura Casca De Sudare Sudare Sudare Cap De Sudare Cu Arc De Argon Sudura Ochelari De Protectie De Sudare



  • 148.30lei 228.13lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală


Descriere

Caracteristici: rămas bun de la oboseala ochilor și arc flash cu această întunecare automată masca de sudura

Protejați-vă ochii și fața de stropii de sudură și de căldură.Clar ecran curbat reduce oboseala ochilor și izolate temperaturi de până la 130 de grade Celsius.

Realizate cu materiale de calitate, care sunt rezistente la temperaturi ridicate și la coroziune, și au termică ridicată și flameresistance.Personalizabil sensibilitate și întârziere setările pentru a se potrivi dvs. specifice de sudare are nevoie.

Ecran LCD cu 0,1 milisecunde reglaj automat pentru reglare rapidă și ușoară.Cu o fixare mâner, folosit pentru a repara etanșeitatea măștii.

Solar-alimentat cu un senzor de înaltă sensibilitate pentru utilizarea de lungă durată.Design elegant izolează în mod eficient fumul de sudură și protejează gâtul tău.

Aceasta masca de sudura este un bun de calitate echipament de protecție care utilizează reglaj automat tehnologie pentru a ajusta în mod automat la lumină în timpul sudării, protejează ochii de lumina puternică stimulare.În același timp, poate în mod eficient previne scântei și fum de la deteriorarea fata ta, te face mai sigur și mai confortabil la locul de muncă.Aceasta masca de sudura este un accesoriu frumos în lucrări de sudură, și de bună calitate și fiabilitate va aduce mai mult confort și siguranță pentru munca ta.

Caietul de sarcini:

Delay: 0.1-0.8 S

Temperaturi de operare: -20 la 65℃

Baterie: 3.7 V 600mAh

Element dimensiune: 350 x 230 x 210mm / 13.8 x 9.1 x 8.3 în

Culoare: Negru

Material: plastic

Conținutul Pachetului:

1 x Masca de Sudura

1 x Bandă Reglabilă

1 x Manual de Utilizare

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe