Linge-Tampoane Pentru Câini Lent Trata Linge Pad Cu Ventuze Câine Lent Alimentatoare Linge Mat Plictiseala Reduce Pad Pentru Alimentare Tratează Iaurt Sau



  • 62.18lei 124.31lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Aplicabile Rasa De Câine:

Universal

Tip De Element:

Boluri

Origine:

China Continentală

Tip:

Câini

Material:

Plastic


Descriere

Descriere:

Animale de companie lins pad este un animal de companie unic lent câine alimentare castron pentru caini, pisici.Reduce în mod eficient de companie mănâncă viteză și prelungi timpul mesei, curățarea astfel de companie este limba, furnizarea de servicii stomatologice, și în mod eficient îmbunătățirea digestie sanatoasa.

Această hrănire pad se pot lipi de cele mai multe suprafete netede, cum ar fi căzi de baie, contoare, sticlă, gresie și baie pereți.Animale de companie noastre lins tampoane de ghidare partea de control atunci când răspândirea tratează și umed alimente, cum ar fi unt de arahide, crema de branza, etc

Caietul de sarcini:

Nume: Câinele Linge Mat

Material: Silicon

Greutate: aproximativ 320g

Dimensiune: aproximativ 33.5x20.5cm/13.19*8.07 în

Lista de ambalare:

Câinele Linge Mat *1

Notă:

1. Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a produsului poate fi ușor diferite de culoare din imagine.Multumesc!!!

2. Datorită măsurare manual, o măsurare cu o abatere de 1-3cm este permis.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.【Lent Manca Pet lins pad este un animal de companie unic lent câine alimentare castron pentru caini, pisici.Reduce în mod eficient de companie mănâncă viteză și prelungi timpul mesei, curățarea astfel de companie este limba, furnizarea de servicii stomatologice, și în mod eficient îmbunătățirea digestie sanatoasa.

2.【Păstrați animalele de Companie Ocupat】Câine Linge Mat este un animal de companie de relaxare mat care încurajează lins în scopul de a calma si confortul animalului tau de companie.Reduce acțiuni dăunătoare, păstrați-le ocupat, și de a reduce anxietatea de separare.

3.【Puternic ventuza】câinele lingându-pad poate adera la majoritatea suprafață plană, inclusiv o cadă, contra, sticla, faianta, baie și pereți, datorită uniform distanțate ventuze pe spate.

4.【În condiții de siguranță și Durabile】Câine Linge Covorase sunt realizate din silicon de calitate alimentară.Textura de silicon este moale si flexibil.Astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji pentru catelusul tau nas.

5.【Domeniul de aplicare】Linge Saltea pentru Câini se bucură de o anxietate de eliberare pentru ingrijire, baie, unghii tăiere, formare, medici veterinari.Linge-Pad pentru Câinii pot ajuta animalele de companie a scapa de plictiseala.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe