1,6 m Stretchable Quadripod Design Cuier de Haine Stand de Interior, în aer liber, Baie Perdeaua de Călcat, Mașină de Sprijin Cămine Utilizarea Acasă



  • 30.62lei 55.70lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Material:

Din Oțel Inoxidabil

Origine:

China Continentală


Descriere

Caietul de sarcini

Nume: Handheld fier titular

MaterialAluminum Plastic

Dimensiune:47x47x160cm/18.50x18.50x62.99.în

Descriere

De înaltă calitate material: pol telescopic este fabricat din îngroșat aliaj de aluminiu, care este puternic și nu este ușor să se deformeze.Partea de jos este conceput cu patru colț suport, solide și durabile, cu o puternică capacitate de încărcare.

Înălțime reglabilă: Pe de călcat stâlp telescopic este ajustabil, astfel încât să puteți alege înălțimea în funcție de nevoile dumneavoastră. (În general înălțimea maximă este de 63 cm/160 cm)

Rotativ umeras: umeras poate fi rotit 360 grade orizontal pentru a satisface nevoile de multi-unghi de călcat.Cuier are un design curbat pentru a proteja mai bine hainele de deformare în timp ce în mod eficient împiedicându-le de la care se încadrează off.

Ușor pentru a stoca: elementul are o greutate De numai 0,7 kg/2.2 kg, făcându-l ușor și ușor pentru a muta.Nu este nevoie să demontați după utilizare, doar ori cuier, scurta telescopic pol și puneți-l într-un dulap sau de colț.

Utilizate pe scară largă: produsele Noastre pot fi utilizate pe scară largă în case, magazine de imbracaminte, hoteluri, fabrici de îmbrăcăminte și alte locuri unde călcat este nevoie.

Lista de produse:

1*Agățat suport de fier

1*rack pentru Haine

Vă mulțumesc pentru atenție, Putem garanta calitatea produselor noastre.vom fi pregătiți pentru a răspunde ASAP.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe