1:64 Turnat Mic Model De Masina De Colectare Care Pot Fi Stivuite Acrilic Transparent Combinat De Stocare A Afișa Caseta De



  • 2.13lei 3.17lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Varsta Recomanda:

12+y

Origine:

China Continentală


Descriere

Material: Plastic

Ambalare: 1 BUC (exclusiv masini)

Dimensiuni: Ca imagine

Raport: 1:64

Culoare: Transparent

Caracteristici: transparente și vizibile, pot fi combinate

Cu o capacitate mare de stocare de design pentru copii, jucarii auto pot fi usor depozitate si sortate, de a face spațiu în casă mai curat, fără griji cu privire la stocarea problema de masina jucării.

Designul este unic, și este potrivit pentru copii mici de mână, cu mai mult mister și de explorare.Acesta poate fi folosit nu numai ca un spațiu de depozitare practic instrument, dar, de asemenea, ca jucării pentru copii.

Ea nu poate stoca numai masini, dar, de asemenea, alte jucării mici, cum ar fi păpuși și blocuri de constructii.

Aceasta poate ajuta copiii dezvolta obiceiuri bune de organizare și rectificarea, să-și păstreze camera curată și ordonată, și apoi a îmbunătăți copii capacitatea de auto-îngrijire.

Notă:

Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită o eroare de 1-3mm.Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de licitare.

Din cauza diferențelor între diferite monitoare, imaginile pot să nu reflecte culoarea reală a elementului.Vă rugăm să consultați imaginea reală a primit.Vă mulțumesc foarte mult.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe