NOI Temperatură Scăzută aluminiu Universal de Sudare Sârmă Ușor se Topesc Sudare Tije De Metal Aluminiu Plastic de Sudare



  • 14.24lei 20.96lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Suport:

Dropshipping/En-Gros

Tip De Element:

vergele de sudare cu temperatură scăzută de aluminiu

Lungime:

7.8cm

Tip De Material:

Aluminiu

Origine:

China Continentală

Numărul De Model:

Vergele De Sudare Cu


Descriere

Informații Despre Produs:

1.Rapid Sudate: Nostru din Aluminiu, Tije de Sudură poate fi ușor sudat cu o brichetă, perfect pentru aplicații care necesită mai mică de căldură.Atinge rezultat rapid și eficient, chiar și la temperaturi scăzute.

2.Toate-Scop și Generalwelding Rod: vă Permite să sudeze efort pe o varietate de materiale, inclusiv aluminiu și aliaje turnate, de asemenea, capabil de sudare cu aliaj aluminiu-magneziu.

3.Operare simplă: Experiență sudabilității excelentă, perfectă pentru începători sau experți; potrivit atât pentru începători și de experți sudori; Oferă remarcabile de izolare rezistente.

4.Excelent Material: din aluminiu Nostru tija de sudare se face de sus-material de calitate și staniu pulbere, garantând un superior de sudură experiență.Tija este inodor, și se mândrește cu o buna durabilitate.

5.Gama larga de Utilizare: Furnizarea de puternic încă maleabil suduri, din aluminiu nostru vergele de sudare cu sunt perfecte pentru o gamă largă de aplicații, din teava din PVC, reparații la fabricarea personalizate de proiecte.

Caracteristică: Potrivit pentru incepatori sau profesionisti, ei sunt universal și perfect pentru diverse sudare proiecte.

Material: aluminiu

Dimensiuni: lungime 78mm

Moduri: 3 buc/6 buc/10 buc (optional)

lista:

SKU01: 3x vergele de sudare

sau

SKU02: 6x vergele de sudare

sau

SKU03: 10x tija de sudare

Scrie un comentariu

       

Produse conexe