Piscine supraterane Furtunuri Pentru Piscine supraterane-59In Mult Piscină Furtunuri Pentru Intexx Filtru Pompe&Sărată Sistem,4Pack



  • 154.88lei 262.53lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală


Descriere

Piscine supraterane Furtunuri Pentru Piscine supraterane-59In Mult Piscină Furtunuri Pentru Intexx Filtru Pompe&Sărată Sistem,4Pack [Compatibilitate] Nostru piscina supraterana furtunurile sunt înlocuitori pentru Intexx piscină furtun parte #29060E.Ei lucrează cu pompele de filtrare, filtre de nisip și apă sărată sisteme care au 1-1/2inch conexiune de La tex, Cole om, făcut special pentru pompe cu o capacitate maximă de 1 500 GPH la 2.500 de GPH.

[Versatil Utilizare] piscina Noastră furtunuri, de asemenea, poate servi ca vârtej furtunuri sau furtunurile de golire pentru nisip sisteme de filtrare.Ei pot în mod eficient de gestiune a deșeurilor apa din filtru și o piscină în timpul de spălare sau de drenaj.

[Actualizat Material] filtrului furtunului pompei adoptă ondulat structura care oferă un plus de flexibilitate și rezistență, și de robust polietilenă material plastic asigură că nu va sertizare sau încurca cu ușurință chiar și cu expunerea la soare prelungite.

[Ușor de instalat & Nici o Scurgere] filtrul De nisip furtunurile sunt pre-asamblate cu șuruburi pe nuci pe ambele capete.Pur și simplu conectați furtunul la pompa de filtrare și strângeți-l.Nuci și furtunul sunt sigilate bine, să asigure și anti-scurgere conexiune.

[Ceea ce Veți Obține] 59inch piscină furtunului pompei x 4. (cu nuci pre-asamblate pe ambele capete).Upgrade piscină pompă de filtrare sistem cu noastre de înaltă calitate conector furtun pentru a obține performanțe optime.

Culoare:Alb

Material:PE+EVA

Conținutul Pachetului:

4 * Pompa De Piscina Furtunuri

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe