2 buc de Crăciun Drăguț Corn de cerb Agrafe de Par Cerb Ureche Agrafe Festivalul om de Zăpadă Moș Crăciun Elan Ciuperci veșminte de cap Accesorii de Par



  • 9.75lei 19.54lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Numele Departamentului:

Adult

Material:

Poliester

Model Tip:

Mozaic

Stil:

Noutate

Origine:

China Continentală

Tip:

Bentițe

Tip De Element:

Articole pentru acoperirea capului

Gen:

Unisex


Descriere

Puncte:

1、Premium Material: Nostru corn de cerb clipuri sunt realizate din poliester de inalta calitate material, și ele sunt durabile și reutilizabile.

2、Delicate și Unice de Design: delicat și unic de Crăciun corn de cerb titular, înfășurat cu pluș coarne de cerb, conuri de pin, fructe de padure si frunze, care este ușor și confortabil de purtat, adăugând un puternic atmosfera la petrecerea de Crăciun și de a face să arate chiar mai frumos.

3、Populare de Vacanță Decorare: Corn de cerb clipuri sunt populare de vacanță benzi de Crăciun.Puteți să-l utilizați pentru a se potrivi hainele tale la festivaluri de zi cu zi sau de a lua fotografii de artă.Ei vor rămâne în stare tip-top, adăugând o atmosferă puternică și distracție la festival.

4、Pentru Copii și Adulți: corn De cerb suportul este realizat manual, cu o inimă și arată ca un adevărat corn de cerb, perfect pentru felicitări de Crăciun și reuniuni de familie.Potrivit pentru majoritatea copiilor și adulților.

5、Mare Cadou: Diferite stiluri de Crăciun agrafe de par pentru a satisface nevoile diferite și acestea sunt minunate si deosebite cadouri pentru tine sau cei lovedfor Ziua Îndrăgostiților, aniversare sau alte importante ocns.

Descriere:

Nostru corn de cerb clipuri sunt realizate din poliester de inalta calitate material, și ele sunt durabile și reutilizabile.

Este ușor și confortabil de purtat.Antler suportul este realizat manual, cu o inimă și arată ca un adevărat corn de cerb, perfect pentru felicitări de Crăciun și reuniuni de familie.Potrivit pentru majoritatea copiilor și adulților.

Caietul de sarcini:

Nume: Fetele De Crăciun Pălării Ac De Păr Elan Cu Coarne Banda Ornament

Material: Metal

Stil: Pentru Bărbați și Femei

Sculpta: Floare

Tehnologia De Prelucrare: Manuala

Clip De Păr De Clasificare: Pereche Clip

Lista De Ambalare:

Pereche Clip*1

Notă:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe