Sârmă Văzut Buzunarul Drujba Șir Coarda Văzut Rucsacul În Spate Echipamentul Multifuncțional Robust Mână De Supraviețuire Sârmă Văzut Portabil Pentru



  • 3.08lei 7.67lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Tip:

Lanterna

Origine:

China Continentală


Descriere

Buzunar Văzut este un Fir de siguranță-la-utilizare, cablu de sârmă văzut că este potrivit pentru sporturi în aer liber și utilizare în spital.Nu ocupă spațiu și este perfect pentru familii pe drum.Dacă sunteți de camping, pentru drumeții sau care au nevoie de un ferăstrău, acest compact instrument de tăiere este un must-have adaptarea la kit-ul.

Caietul de sarcini:

Nume produs: Buzunar Văzut

Lungime totală: (aprox.)70cm/27.56 cm, mâner (aprox.)7.2*4cm/2.83*1.57 inch

Culoare: negru, portocaliu

Material: sârmă de Oțel+PP

Lista De Ambalare:

Buzunar Văzut * 1

Notă:

Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, element culorile pot varia ușor de la imagini.

Din cauza diferenței de măsurare manual, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Portabil Perfecțiune: Cu un design subțire și portabilitate, Buzunar Văzut vă permite să taie fără efort lemn, metal, sau alte.Dimensiunile sale compacte, ocupă puțin spațiu, făcându-l perfect pentru activități în aer liber și situații de urgență.

2.Imbatabil Tenacitate: Buzunar Văzut mândrește cu rezistență puternică, cu o rezistență de neegalat datorită robust și o grosime de material de sârmă.Siguranța este primordială, cu un non-alunecare grip, suprafețe netede, și un design care previne leziunile.

3.Aplicabile pe scară largă: de Planificare un camping sau o excursie de vânătoare?Acest versatil buzunar văzut poate ocupa de toate tăierea are nevoie.De joc de tăiere și uneltele de pescuit pentru materiale metalice, este perfect pentru activități în aer liber și, de asemenea, face un mare plus pentru spitale și mobilier acasă.

4.Puterea superioară: Acordând o atenție meticuloasă la detalii, Buzunar Văzut este fabricata cu cablu de înaltă calitate de sârmă și se mândrește cu o manopera rafinat, care asigură nu de cracare sau de rupere, atunci când tăiere prin lemn, metal, sau alte os – vei adora sale de mare performanță.

5.Idee mare Cadou: Buzunar Văzut Fir este cadoul perfect pentru prieteni, familie, ziua de iubitori, sau oricine care se bucură de activități în aer liber.Său versatil și durabil design taie prin lemn, metal, alte, os, și mai cu usurinta si eficienta.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe