Femei Vara Boem Imprimare Coverups Plaja Bikini Kimono Costum de Baie de Acoperire-Up-uri pentru Costume de baie Cardigan Resort Port



  • 73.20lei 146.46lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Data De Lansare:

De vară 2024

Stil:

Stil Plajă

Model Tip:

Solid

Nume De Brand:

Dosabolakosa

Material:

Raionul

Se potrivesc:

Se potrivește cu adevărat la dimensiunea, ia-ti de dimensiuni normale

Origine:

China Continentală

CN:

Guangdong

Varsta:

18-24


Descriere

Acest lucru ușor de plajă coverup cardigan este facut de moale si respirabil raionul material, ține să se răcească în zilele fierbinți.

Acest florale/boho print kimono este larg și aerisit, poate fi folosit ca un cardigan casual sau acoperi, cel mai bun meci cu bikini sau orice pantaloni scurți de vară.

Potrivit pentru plaja, petrecere, uzura de zi cu zi, piscina, maternitate, locul perfect pentru vacanta ta.

Pas în modul de vacanță cu îmbrăcăminte care flaunts efort casual.Alunecare pe peste umeri, atunci când merge la piscină cu terasă-bar.Sau strat-l peste o cămașă sau rezervor pe week-end hangout cu prietenii tăi.

Ocazii: casual, kimono-ul este potrivit pentru plajă și uzura de zi cu zi, în primăvara și vara ;se potrivesc bine cu costume de baie ,blugi ,T-shirt sau vesta,de asemenea, poate fi un drăguț haina peste o rochie

Scurt Sarong Cover-Up

【Moale Tesatura de Sifon】: Scurt Sarongs este fabricat de înaltă calitate sifon, moale si confortabil.Respirabil tesatura, piele-friendly, cu uscare rapida, foarte potrivit pentru vara.

【Sexy si Elegant】: design Scurt, sifon tesatura.Rafinat și populare de imprimare, clasic culori solide.Elegant triunghi design, puteți face cu ușurință arată frumos și figura sexy.

【Ușor pentru a Lega】: cravata de Plaja Sarong este suficient de lung, este ușor pentru a lega, și nu există cameră în plus.Puteți lega prosop de plajă pe solduri, piept, sau pune-l pe umeri în funcție de preferințele dumneavoastră.

【Ocazii】: La Sarong Coverups este potrivit pentru plaje, piscine, nave de croazieră, călătorie vacante, petreceri, etc.În sarong poate fi folosit ca un pareo, bikini plaja cover-up, costum de baie de acoperire, etc. Ușor și compact, ușor de transportat.

MULTI-FUNCȚIONAL COVERUPS: Rochie scurta de vara plaja sarong poate fi un costum de baie bikini,acoperă-up, costum de baie folie, de vară, soare șal de protecție, beach blanket, eșarfă de lumină pentru cap, piept de acoperire prosop, fuste mini, tub rezervor topuri sau fund de bază de îmbrăcăminte de modă și chic.

IDEAL PENTRU COSTUME de baie: Femei înot acoperi toamna mai sus de genunchi.Auto cravată și față split design, ușor de pus și decolare , mare pentru plajă, piscină, croaziere, nunta, petrecere, parc, plimbari sau orice vacanță de vară și mai complex purta

Tag-uri

bikini

Client
2024-01-03
BIen
Client
2023-07-29
TROP BEAU

Scrie un comentariu

       

Produse conexe