Hex Agilitate Inele De Fotbal Inele Pentru Formare Hex Agilitate Inele Pentru Formare De Viteză Și Agilitate Picior De Muncă De Formare De Formare De Fotbal



  • 42.87lei 107.23lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală


Descriere

Îmbunătăți agilitatea pe terenul de fotbal cu aceste Agilitate Inele.La design detașabil le face ușor de identificat și să poată fi utilizate pentru o lungă perioadă de timp.Îmbunătățiți-vă mișcările.

Caietul de sarcini:

Material: PP

Greutate: 222 grame

Dimensiune produs: 53cm

Culoare: Portocaliu

Potrivit pentru: cuprinzător de formare de fotbal

Lista De Produse:

1* Agilitate Inel

Note:

Din cauza de iluminare diferite și setările de pe ecran, culoarea produsului poate fi ușor diferită de imagine.

Din cauza diferenței de măsurare manual, vă rugăm să permiteți un 1-3cm diferență în dimensiune.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Promovarea Agilitate: Evolueze mișcări cu Agilitate Inele!Maximiza schimbă direcția, viteza de reacție și de sensibilitate în timpul de mare viteză de funcționare.Stimularea accelerare și frânare capabilități pentru o mai bună agilitate în sport și de formare.

2.Material de înaltă calitate: Agilitate Nostru Inele sunt realizate din îngroșat material PP, care este durabil, robust, și nu este ușor de a sparge.Le puteți folosi pentru o lungă perioadă de timp fără griji de uzură și lacrimă.

3.Ochi-prinderea de Culoare: Ridica regimul tau de fitness cu Agilitate Inele!Luminos și ușor de a identifica culori pentru a face antrenamentul efort, perfect pentru sportivii care doresc să-și îmbunătățească viteza, picior de muncă, și de coordonare.

4.Ușor de Transportat: Cu design detașabil, Agilitatea Inele pot fi asamblate ușor și a efectuat pentru utilizarea în aer liber.Ușor caracteristică face un minunat companion pentru on-the-du-te de formare.

5.Gamă largă de Utilizări: de a Spori agilitatea, coordonarea, și timpul de reacție pentru baschet, volei, tenis, tenis de masă, badminton, fotbal, rugby sau orice alt sport cu Agilitate Inele.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe