2 BUC Lame de schimb Compatibile Cu Worx Zipsnip cu Acumulator Foarfece se Potrivește RC2600K



  • 38.61lei 50.16lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Nume De Brand:

FGHGF

Origine:

China Continentală


Descriere

1. Materiale de înaltă calitate, durabil ,permite Repetate de tăiere și nu lasă urme după tăiere, în mult mai puțin de lucru tulpina.perfect Potrivit pentru tăiere pânză de fibre, covoare, carton ,piele și toate tipurile de arte și ambarcațiuni tip de bunuri

2. Universal se potrivesc pentru Worx WX2300 ZipSnip 4V cu Acumulator Foarfece: RC2600K, RC2601, RC2602, WX080L,compatibil cu Xeo, IXO Cutter Adaptor,BLACK+DECKER 4V MAX Surubelnita Multi Cutter Atașament(BDCSMCA)

3. Sfaturi: 1. Când înlocuiți, utilizați o șurubelniță cu cap plat pentru a roti lama șurub sens invers acelor de ceasornic pentru a slăbi șurubul. 2. Glisați lama pe sus de pază și scoateți cu grijă lama. 3. Glisați noua lama sub apărătoare superioară cu muchie teșită spre tine. 4. Aliniați orificiul de pe lama cu gaura pe lama arbore, înlocuiți șurubul și strângeți-lama șurubul în sensul acelor de ceasornic.

4. Asigura ușor și tăieri precise de fiecare dată,pentru a îmbunătăți eficiența de lucru

Sursă de alimentare: AC

culoare:Argintiu

Material:aliaj de aluminiu

Conținutul Pachetului:

2 x WA2300 Lame

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe