E5BE Versatil Electronice de Reparare Precizări Șurubelniță pentru Ecran Înlocuire



  • 37.00lei 50.02lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Nume De Brand:

OOTDTY

Origine:

China Continentală


Descriere

Caracteristici:

OOTDTY

Atinge precise șurub de strângere cu această șurubelniță pentru mobil de reparații.Potrivit pentru profesionale tehnicieni și utilizatorii DIY.

Artizanale de înaltă duritate aliaj S2steel, acest șurubelniță asigură durabilitate și rezistență pentru utilizarea de lungă durată.

Potrivit pentru game largi de utilizatori, inclusiv de reparare ingineri, magazine de reparații electronice, și individul care caută să-l repara telefoanele lor la domiciliu.

Acest versatil șurubelniță este perfect pentru diverse reparații mobilă sarcini, cum ar fi capacul de eliminare și înlocuire ecran.

Dacă sunteți un tehnician profesionist sau un DIY utilizator, această șurubelniță oferă o prindere confortabilă cu mâner rezistent la alunecare, reducând oboseala la nivelul mâinii în timpul utilizării prelungite.

Caietul de sarcini:

Material:S2Steel

Dimensiune:Aprox.130x15mm/5.12x0.59in

Tip De Optiune: Y0.6 Forță Șurubelniță,0.8 Vigoare Șurubelniță Torx,1.5 Cruce Șurubelniță,T1 Șurubelniță, 2.5 Cruce Șurubelniță;

Pachetul Include:

1xPrecisions Șurubelniță

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-2cm erorilor datorate manuală de măsurare,vă rugăm să vă asigurați că nu minte inainte de a comanda.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe