Ryan Gosling Capul De Sex Masculin Sculptură Sculpta Actor Stele 1/6 Soldat Modelul De 12" De Acțiune Figura Corpului Papusa Jucării De Colecție



  • 136.09lei 226.85lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Varsta Recomanda:

18+

Tip De Element:

Model

Gen:

Unisex

Starea:

În Stoc

ACG Numele:

Alte

Control De La Distanță:

No

Dimensiuni:

1

Finalizarea Gradul:

Produse Finite

Tema:

Film & TV

Soldat Accesorii:

Soldat Piese și Componente

Numărul De Model:

Ryan Gosling

De Animație Sursa:

Vest Animiation

Origine:

China Continentală

Mărfuri Atribut:

Accesorii

Versiune Tip:

Prima Ediție

Marionete De Tip:

Model

Avertizare:

nu-i real

Scara:

1/6


Descriere

Caietul de sarcini:

1. Scară: 1/6

2.Culoare:ca imagine

1/6(25CM) Acțiune Figura Accesoriu

100% De Brand Nou , Nu A Fost Jucat

Lista De Ambalare:

1 buc cap sculpta

Sfaturi cald: din Cauza intensitatea luminii, culoarea produsului și produsul în sine poate fi un pic diferit, vă mulțumim pentru înțelegere!Noi sprijinim Dropship, dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați-mă în timp

Toate comenzile sunt procesate și expediate în termen de 1-2 zile lucratoare de la plata respingă.

Toate comenzile sunt expediate în calitate de client-a ales metoda de transport maritim.

Noi nu suntem responsabili pentru servicii de timpul de tranzit.Această informație este furnizată de transport maritim transport și exclude weekend și de sărbători.Rețineți că ori de tranzit poate varia, în special în timpul perioadelor de vârf (cum ar fi concediu).

Vă rugăm să permită suficient timp pentru livrare și să ne contactați dacă nu primiți coletul în termen de termenul estimat.

Vă rugăm să asigurați-vă că adresa dvs. de plată este actual.Dacă adresa pe frunze este greșit , vă rog să-mi înainte de a trimite , nu pot chagne pentru tine .Dacă coletul este returnat pentru a adresa eroare, cumpărătorul ar trebui să plătească taxă suplimentară de transport de a obține-l.

Putem accepta doar Alipay.

Dacă aveți nevoie să plătească cu alte metode, vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii clienți.

Retururile sunt acceptate în termen de 7 zile de la data livrării pentru schimb valutar sau de credit magazin.Elementele trebuie să fie în brand nou și resellable condiție.Costurile de returnare vor fi suportate de cumpărător.

Toate produsele cumparate din magazinul nostru sunt acoperite de garanție de fabricație timp de 14 zile de la data livrării.Vă rugăm să ne contactați prin intermediul Publicitateinziare.ro mesaje pentru mai multe informații cu privire la toate de garanție probleme conexe.

Puteți liber să contactați echipa noastră de servicii clienți în timpul orelor de lucru cu orice produs probleme.

Va oferim mereu cel mai mic preț pentru cele mai bune produse și servicii pentru tine.Vom lăsa în mod automat un feedback pozitiv după ce shippingment este confirmat.

Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa un feedback mare(5 stele), dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.

Dacă nu sunteți mulțumit cu experiența dumneavoastră de cumpărături cu noi, vă rugăm să ne contactați pentru a obține o înto înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ sau de a deschide un litigiu.Vom face noastre cele mai bune pentru a găsi cea mai bună soluție pentru problemă.

Scopul nostru este de a oferi clientilor nostri cu cea mai bună experiență de servicii pentru clienți posibil.Vă rugăm să ne contactați fără ezitare atunci când aveți orice întrebare.Vă mulțumesc !

Scrie un comentariu

       

Produse conexe