Respirabil cu Fermoar Pantofi Caz de Transport Pantofi de Golf Geanta Sport Sac de Pantofi de Golf, Accesorii de călătorie portabil pungi de depozitare



  • 66.11lei 194.39lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Material:

nailon

Origine:

China Continentală

Nume De Brand:

CAMPHIKING


Descriere

Respirabil Cu Fermoar Pantofi Caz De Transport Pantofi De Golf Geanta Sport Sac De Pantofi De Golf, Accesorii De Călătorie Portabil Pungi De Depozitare

Puncte: 1.Calitate exceptionala: Garantează longevitatea cu sac de pantofi de golf armat cu robust cusaturi realizate de rezistent la uzura material PU.Prima-clasa de impermeabilizare tehnologie asigură că pantofii rămână uscat in zilele ploioase.Bucurați-vă de hassle-transport gratuit pentru vizitare și cusătură dublă mâner de top.

2.Mâner moale: Păstrați pantofi de golf îngrijite și organizate cu sac pantof de golf.10 litri capacitate, mâner confortabil și greutate puternic-capacitatea portantă poate găzdui cele mai multe dimensiuni de pantofi.Ușor de a transporta în jurul valorii de sau atarna, acesta oferă o soluție pentru păstrarea golfessentials în 1 loc.

3.Preveni Miros Construi-up: plasă de orificii de ventilație în acest golf shoe bag asigura o excelenta circulatie a aerului.Spune la revedere de la pantof miros de bună și proaspătă, curată lovituri în fiecare joc.

4.Organizație: Cu mici buzunare exterioare și dublu de închidere cu fermoar, golf shoe bag oferă depozitare ușoară pentru tricouri, mingi de golf, șosete și alte accesorii.Cu acces la efort pantofii și fără obstacole, jocul va fi ridicat la un nou nivel de confort.

5.Convenabil All-Rounder: Un must-have pentru toate activitățile dumneavoastră, acest sac de pantofi de golf este perfect pentru dansul, calatoriile, sală de gimnastică, și cele mai multe tipuri de pantofi.Păstrați pantofi organizat și curat cu usurinta, indiferent dacă sunteți pe-the-go sau la domiciliu.

În căutarea pentru o încredere companion de călătorie pentru pantofi de golf?Noastre rezistent la uzura geanta de voiaj caracteristici puternice de greutate-capacitate de asumare și plasă de orificii de ventilare pentru a păstra pantofii proaspăt.Accesa cu ușurință pantofi în timpul călătoriilor fără nici o hassle.Perfect pentru orice iubitor de golf!

Caietul de sarcini:

Nume: sac de pantofi de golf

Produs material: PU

Dimensiune produs: aproximativ 36*24*13cm/14.17*9.44*5.11 în

Greutate produs: despre 310g

Produs capacitate: în jur de 10L

Lista De Ambalare:

sac de pantofi de golf*1 buc

Notă:

Din cauza monitoare diferite și efecte de iluminare, culoarea reală a elementului pot fi ușor diferite de culoare din imagine.Multumesc!!!

Vă rugăm să permiteți 1-2 cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe