Șurubelniță Set Kit Pentru Ring Usa, Soneria Șurubelniță Kit De Înlocuire Pentru Video Sonerie, Sonerie 2



  • 27.35lei 35.54lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Nume De Brand:

FGHGF

Origine:

China Continentală


Descriere

Soneria Șurubelniță: Dacă pierzi usa videoclip șurubelniță, aceasta sonerie șurubelniță va fi înlocuitorul perfect pentru înlocuirea bateriilor și WiFi de resetare a parolei.

Ușor de Utilizat: soneria șurubelniță este potrivit pentru diferite modele de video sonerii, include usa video, video usa 2, pro si elite, ușor de utilizat și opera.

Materiale de înaltă Calitate: burghiului este fabricat din material industrial materiale de înaltă calitate, care este puternic si durabil.Precizia și calitatea acestui video soneria instrument face procesul de prelucrare efort și stres-free.

Design Ergonomic: mânerului ergonomic oferă o prindere confortabilă, permițându-vă să se ocupe de sarcinile cu ușurință și precizie.Magnetic sfat asigură o prindere sigură pe mica usa de siguranță șurub, prevenind orice picături accidentale sau abatere.

Ceea ce Veți Obține: Plastic mâner șurubelniță, dublu-end șurubelniță bit, 40PCS 4 tipuri diferite de ușă șuruburi de securitate.

Material: plastic+metal

culoare: așa Cum se Arată

Conținutul Pachetului:

1 x Soneria Șurubelniță Kit de Înlocuire

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Timp de livrare: Toate de produs putem de transport, în termen de 3~8 zi lucrătoare a săptămânii, pe de obicei, suntem, în funcție de comenzile clienților timp pentru ambalare și transport, trebuie să verificați cu atenție calitatea produselor înainte de a Navei, Astfel încât să ia ceva timp pentru a rezolva.Despre numărul de urmărire update: Dacă numărul de urmărire este nici informații logistică, ca mii de colete trimise în țări străine, companiile de logistică nu ai update-logistica informații, vă rugăm să ne contactați prima dată, vă Rugăm să nu se deschide direct litigiu.Suntem prima dată pentru tine pentru a rezolva!Sau puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide)

Scrie un comentariu

       

Produse conexe