Smartwatch Caz care Transportă Călători Cutie de Depozitare Ceas Protector Portabil Bijuterii Greu Caz Capacul de Protecție pentru Ceasuri de mana



  • 34.69lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Tip:

Cazuri

Origine:

China Continentală

Nume De Brand:

NoEnName_Null


Descriere

Caracteristici:

OOTDTY

Proteja dumneavoastră valoros ceas de mână cu nostru de călătorie ceas cutie cu fermoar.Făcut cu un crushproof greu scoici și un interior moale material, în acest caz se asigură ceas stayssafe de la zgârieturi și lovituri.

Grija noastră cutie caz, titularul de călătorie este conceput pentru a ține în siguranță ceas în loc, împiedicând deplasarea în timpul de călătorie.Adânc concavă center oferă extrastability, făcându-l perfect pentru luxurys ceasuri.

Potrivit pentru ambele bărbați și femei, nostru singur ceas cutie caz este idealstorage soluție pentru orice ceas entuziaști.Dacă dețineți un tradițional ceas de mână sau un smartwatch, acest single slot cutie se va potrivi le pe toate.

Ia uita-te pe thegos cu nostru ceas portabil de stocare.Designul său ușor și închidere cu fermoar îl face ușor de a transporta și de a asigura ceasul este protejat oriunde ai călători.Perfect pentru vacante, calatorii de afaceri, sau pur și simplu păstrarea ceas organizate la domiciliu.

Da darul de organizare și de protecție cu nostru de călătorie ceas cutie cu fermoar.Acest accesoriu versatil este nu numai practic, dar, de asemenea, elegant, făcându-l un mare cadou pentru iubitori de ceasuri și deopotrivă.

Caietul de sarcini:

Material:EVA

Dimensiune:Aprox.10x7x7cm/3.93x2.75x2.75inch

Culoare:Negru/Portocaliu/Rosu

Pachetul Include:

1x Cutie de Depozitare

Notă:

① .Vă rugăm să permiteți-1-2cm erorilor datorate manuală de măsurare, asigurați-vă că nu minte inainte de a comanda.

② .Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Vă mulțumim pentru dvs. de înțelegeri.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe