SAO Eugeo Inteligent Telefon Mobil Caz pentru Samung S23 S22 S21 Pro Ultra A13 A33 A53 NOTA 20 PC Telefon de Sticlă Acoperi Funda



  • 17.60lei 43.96lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

NickName2:

capacul telefonului

style4:

CREATIVE

NickName3:

telefon protector

NickName1:

cazuri de telefon

style1:

desene animate

Compatibil Marca:

Samsung

Partea de material:

Moale din Silicon TPU/Greu PC-ul

Numele:

SAO Eugeo Mobile Inteligente

Stil:

anime

Design:

desene animate, Florale, Geometrice, Citate Si Mesaje, Animale, anime

fierbinte:

samsung s22 ultra

Funcția 3:

Anti-Amprente

Porecla:

Caz De Telefon

style2:

Drăguț

NickName4:

Cazuri

Elemente de Design:

Moda / Trend / Personalitate / Rece / Drăguț

Funcția 4:

praf-dovada

style3:

estetic

Caracteristici:

Filmul Oglinda, Anti-Amprente, Anti-Zero, Praf, ușor, Non-Alunecare, Reflectorizante

Calitate:

De Înaltă Calitate

Tip:

Acoperire Completă, UV Inkjet Imprimare Telefon Mobil Capac Spate

Funcția 1:

Proteja telefonul împotriva abraziunii

Categorie:

Telefon Mobil Capac Spate(Carcasa Telefonului)

Metodă De Vânzare:

Retail / En-Gros / Picătură De Transport Maritim

Funcția 2:

Anti-toamna

Origine:

China Continentală


Descriere

SAO Eugeo Inteligent Telefon Mobil Caz pentru Samung S23 S22 S21 Pro Ultra A13 A33 A53 NOTA 20 PC Telefon de Sticlă Acoperi Funda Doar o parte din imagini este spectacol.Pentru mai multe imagini/fotografii sau orice alt model de telefon inteligent, vă rugăm să ne contactați.

Detalii Modernizate negru moale caz de telefon pentru telefon inteligent

Ușor

Se potrivesc Perfect

Flexibil

Fețe netede

De preferat materiale

Doar arată caracteristicile caz de telefon, telefonul de caz este corespunzătoare pentru titlu și modelul comandat.Toate imaginile sunt de imprimare pe caz de telefon cu imprimanta UV.

Despre Transportul În scopul de a evita post-vânzare litigiile cauzate de nerespectarea express informații sau pierderea express după sosirea mărfurilor în țara dumneavoastră, vă rugăm să încercați cele mai bune dvs. pentru a alege Publicitateinziare.ro Saver&Standard de servicii de Transport maritim(Utilizarea Cainiao Super Economiei Globale sosește în țară, este în imposibilitatea de a interoga follow-up express informații).

Vă rog lăsați-vă numele complet, detaliat, adresa de livrare și completați informațiile dvs. de contact în ordine, astfel încât să nu provoca bunurile lipsă sau poate nu de transport maritim.

Multumesc.

Q&A 1. Pot personaliza imprimare fotografii/imagini?A: Da, vă rugăm să ne contactați, trimite-mi pozele inainte de a comanda. 2. Există reduceri pentru comanda în vrac?A: Da, vă rugăm să ne contactați, vă vom răspunde în termen de 24 de ore pe zi de lucru. 3. Nu mai suport Picătură de Transport maritim?A. Da, va rugam sa completati corect si complet adresa de livrare de pe Publicitateinziare.ro, atunci când comanda, va vom trimite pachetul în funcție de adresa ta. 4. Ce se întâmplă dacă nu sunt mulțumit cu telefonul inteligent caz?A. Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să ne contactați, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.

Sfaturi importante: Ca avem multe model de telefon inteligent caz, nu putem să le listați pe toate, imaginea arată doar un singur model de telefon mobil inteligent pentru a arăta detalii, imprimarea efectul va fi bazat pe biletul mobil model de telefon inteligent.

Vă rugăm să selectați și confirmați model de telefon mobil cu atenție, dacă alegeți incorect model, vă rugăm anulați comanda și plasați o nouă comandă sau contactați-ne pentru a o modifica.Multumesc.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe