Figurina vaca 4buc/set Realiste Detaliate Vițel Cifrele de Învățământ Animale de Fermă Jucărie Realist Vaca Holstein Gradina Decor Ferma de Jucarie



  • 27.35lei 54.75lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Certificare:

China certificate (3C)

Varsta Recomanda:

14+y

Origine:

China Continentală


Descriere

Aceste ferma de vaci figuri de animale sunt perfecte pentru copilul tau !Cu detalii bogate, cei mici se pot bucura de distracție prin joc și liber să-și folosească imaginația.Combina cu alte jucării pentru chiar mai distractiv!

Descriere

Numele produsului: Simulare vaca mână de păpuși jucării

Material: PVC

Dimensiune produs: Simmental vaca de aproximativ 13.5x4.5x7.5cm/5.31x1.77x2.95 cm

, culcate cowabout 6x3x3.5 cm/2.36x1.18x1.38 cm

, Holstein vițel despre 7x2x4.5 cm/2.76x0.79x1.77 cm

, țineți vițel farmerabout 4.5x3.5x10cm/1.77x1.38x3.94 cm

Greutate produs: Simmental vaca 163g, culcate vaca 28g, Holstein vițel de 27,5 g, vițel fermier 35g

Ambalare: OPP

Sfaturi cald:

1. Ca urmare a monitoriza temperatura de culoare, aparat de fotografiat, lumina ambientală și abilitățile de fotografie, unele dintre imaginile de bunuri poate avea o ușoară diferență de culoare, culoarea la fel va fi!

2. Din diferite manuale măsurători, vă rugăm să permită o ușoară diferență de mărime.

Lista De Produse

Jucărie De Vițel Cifrele X 4

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Unic Design realist: Fabricata cu precizie și de îngrijire, aceasta figurina vaca este făcut pentru a restabili forma de bovine Simmental, inclusiv vițel și fermierul deține, cu o atenție excepțională la detalii.

2.Spori de Învățare Copilului Dumneavoastră: Cu figurina vaca, copiii pot explora vițel și interactiv de a crește cunoștințele lor.Detaliile realiste face un ideal instrument educațional pentru copii de a utiliza în mod liber imaginația lor și de a învăța pe deplin despre vițel.

3.Selectate Material: de înaltă calitate și durabil din PVC, vaca asta figurina este perfect pentru copii de a explora ferma.Cu lustruit buna jante și colțuri, se asigură în condiții de siguranță a juca în timp ce de învățare.

4.Distracție Prin Joc: Aceasta figurina vaca permite copiii dumneavoastră pentru a vă bucura de o experiență de joc perfect ca aceștia să îmbunătățească recunoașterea lor, de diferite culori și structuri de vițel.

5.Cadoul Perfect: Adaugă figurina vaca la copil jucărie de colecție și urmăriți-le creativitatea să zboare.Acest versatil figurine pot fi combinate cu alte jucarii pentru mai multe joc imaginativ.Cadoul perfect pentru zile de nastere, petreceri de Crăciun sau de Ani, copiii de 3 ani și vor indragosti de acest joc unic de vacă figurina.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe