Telefon Pungi De Talie Universală Smartphone Toc Impermeabil Husă Din Afara Telefonul Mobil Geanta Pentru Centura De Talie Pentru Drumetii Gradinarit



  • 22.90lei 45.81lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală

Compatibil Marca:

PALMA


Descriere

Acest lucru ușor și de încredere centura smartphone pachet este perfect pentru oamenii activi pe-the-go.Telefonul toc deține în siguranță smartphone-uri cu un adeziv de deschidere pentru acces ușor.Păstrați telefonul la îndemână cu acest curea convenabil smartphone pachet.

Caietul de sarcini:

Nume produs: Vertical oxford pânză, nailon universal telefon mobil curea husă

Produs material: Oxford pânză, nailon

Dimensiune produs:

5.0-5.5 inch (XL cod) pachet de talie periferice: despre 17.5*9.5*2.5 cm/6.89*3.74*0.98 cm

5.7-6.3 inch (XXL) pachet de talie periferie: despre 17.5*10*2.5 cm/6.89*3.94*0.98 cm

Greutate produs: despre 75g, 86g

Lista De Ambalare:

1 buc*Rularea telefon mobil pachet de talie

Note:

1. Util pentru a monitoriza temperatura de culoare, aparat de fotografiat, lumina ambientală și abilitățile de fotografie, unele dintre imaginile de bunuri poate avea o ușoară diferență de culoare, culoarea la fel va fi!

2. Datorită diferitelor manual de măsurători, vă rugăm să permită o ușoară diferență de mărime.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Acces convenabil: Acest smartphone clip curea sac vă permite să ajunge cu ușurință la telefon în timp ce drumeții, alergare sau mersul.Este ușor și de încredere, cu o greutate de doar 75g sau 86g, și suficient de portabil pentru a transporta oriunde.

2.Ușor de Curățat: smartphone-ul Nostru clip curea geanta este de a proteja împotriva orice vreme.Rezistenta la intemperii material poate fi ușor șters cu o cârpă umedă, și nu este ușor de deteriorat.Puternic funcția de rezistent la apa asigură o protecție completă împotriva daune de apă.

3.Versatil și Spațioase: Acest mini telefon mobil centura clip titularul poate potrivi 5.0-5.5 inch smartphone-uri, precum și 5.7-6.3 inch dimensiune mai mare de telefoane mobile.De asemenea, acesta poate stoca obiecte mici, cum ar fi chei, carduri sau numerar.Este adaptabil pentru toate dimensiunile de telefoane mobile și oferă acces ușor și de securitate.

4.Rugged Smartphone Husă: Construit cu greu oxford pânză și nailon, acest clip curea sac oferă un mod sigur și robust soluție pentru telefonul tău.Durabilitate mare și rezistență face zero și rezistent la abraziune, lăsând telefonul în siguranță și accesibil în orice activitate.

5.Ușor de Pus și scoate: smartphone-ul Nostru clip curea geanta dispune de un umanizat design pentru ușor punerea în și scoaterea telefoane mobile.Este un accesoriu must-have pentru persoanele active.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe