Lista De Verificare Sarcina Bord Gol Pentru A Face Lista De Lemn Corvoada Graficul Reutilizabile Sarcina Bord Pentru Studenți Și Profesioniști Portabil Diagramă Corvoada



  • 52.29lei 104.58lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală


Descriere

Organizați copilului responsabilitățile zilnice cu Copiii lista de Verificare Bord.Ia de control al sarcinilor lor de la grădiniță până la sărbători.Aceasta placa este sigur pentru a fi utilizate pentru o lungă perioadă de timp pentru a veni, de a face munca și să se joace mai eficientă și plăcută.

Caietul de sarcini:

Nume: Pentru A Face Lista De Diagramă

Material: lemn

Lista De Ambalare:

1* Lista De Verificare Sarcina Bord

Vezi mai multe detalii despre produs

1.De Management de activitate: Maximizați productivitatea cu Lista noastră de A Face Grafic, special conceput pentru utilizarea de zi cu zi.Se asigura toate sarcinile sunt realizate, și viața continuă organizate.

2.De lungă Durată și Robust Construit, cu un bass material, Lista noastră de A Face Grafic oferă o durabilitate exceptionala, care asigură încredere și de lungă durată de utilizare.De a organiza și de a gestiona sarcinile și obiectivele fără a se preocupa de deteriorare sau deformare.

3.Montaj Variabilă Locuri: Maximizarea copilului productivitatea cu acest versatil de-a face grafic.Perfect pentru organizarea și planificarea sarcinilor în creșă, grădiniță, acasă, și setări de muncă.Dezvolta abilitati importante de la o vârstă fragedă.

4.Utilizare multipla: Modernizarea munca, de studiu, de vacanta, sau temele cu acest versatil Pentru a-Do Lista Chart.Perfect pentru adulți și copii, ajută-și organiza sarcinile și urmări progresul pentru a optimiza productivitatea.Prioritiza sarcinile și de ședere pe partea de sus de obiectivele tale.

5.Cadou unic: vă Rugăm să cei dragi cu un cadou excepțional.A-și exprima afecțiunea cu această Listă Pentru a Face Grafic, perfect pentru vacanțe, zile de naștere și sărbători de familie.A le ajuta să rămâneți organizat și motivat ca ei aborda obiectivele de zi cu zi și sarcini, și să le știu cât de mult îți pasă de ei.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe