Intensitate mare Lipit Torch Cap,Portabil de Declanșare a Începe MAPP Torch Head,aparat de Sudură Pentru HARTA Pro MAPP Rezervor de Propan Durabil



  • 173.19lei 222.03lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Casca Material:

nailon

Origine:

China Continentală


Descriere

Feedback-ul 1.Ca feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea noastră, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.vă rog, amintiți-vă să ne dea de cinci stele, ca recompensa! 2.Dacă nu ești mulțumit de produs, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ, vă putem oferi cele mai bune soluții, Vom serviciu de satisfacție

[Material de încredere]: gaz torch adoptarea oțel inoxidabil indicație duza care este durabil rezistenta la temperaturi ridicate.Supapa și de jos este fabricat din alamă, care poate rezista la temperaturi ridicate și utilizarea pe termen lung.Este mai sigur și mai stabil.

[Superior de Aprindere]:lanterna cap este foarte durabil și poate aprinde cu succes de fiecare dată când apăsați.Lipit torch capul este proiectat cu instant on/off de declanșare a aprinderii, care poate fi instantaneu se aprinde sau a stinge flacăra.

[Ușor de utilizat]:harta de gaz torch head este echipat cu buton de blocare.Apăsați pe flacără de blocare după ce a aprins și flacăra poate fi continuat.Nu aveți nevoie să apăsați pe trăgaci pentru o lungă perioadă de timp.Este convenabil și ușor de operat.

[Multifuncțional Torta]:torța bricheta pistol de ardere de Propan HARTA sau HARTA-PRO cilindru cu CGA600 interfață.Este potrivit pentru lipire, de iluminat, de topire, de gătit și de lipit tevi de cupru pana la 3/4inch.Vă rugăm să păstrați flacăra comutator maxim tot timpul, folosind.

Vă rugăm să rețineți: fizic ușor diferența de culoare sau o diferență,vă rugăm să nu vă supărați, vă mulțumesc!

Notă: Transport nu includ gaz, vă mulțumesc!

Culoare:negru

Material:oțel Inoxidabil + alama

Conținutul Pachetului:

1 x Lipit Torch Cap

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe